Η όμορφη Angelina

Έχει γενέθλια σήμερα, άλλη μια πανέμορφη Δίδυμος, η Angelina.

Η όμορφη Angelina

by Stazomeli

Έχει γενέθλια σήμερα, άλλη μια πανέμορφη Δίδυμος, η Angelina.

Εκτός από τον Ήλιο της, έχει και τον Ερμή της στους Διδύμους, η Σελήνη και ο Άρης βρίσκονται στον Κριό και η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Ωροσκόπο έχει στον Καρκίνο.

Η σύνοδος Άρη – Σελήνης μου εξηγεί γιατί η Angelina είναι η κατεξοχήν γυναίκα σε action roles. Θυμηθείτε την μαχητική Lara Croft, την κατάσκοπο Salt και παίρνετε μια γεύση από γυναίκα που διαθέτει δυναμική Σελήνη σε σύνοδο με δυνατό Άρη!

Το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου, αν και το κρύβει καλά, της δημιουργεί ανασφάλειες και όσο κι αν ακούγεται αστείο…. δεν έχει τον αέρα του νικητή! Δε φτάνει λοιπόν η γωνιακή Αφροδίτη της στον Πρώτο οίκο (που της χαρίζει γοητεία και ομορφιά) για να την ξελασπώσει!

Με Κρόνο στον Καρκίνο να ‘’χτυπάει΄΄ τα οικογενειακά θέματα, η Angelina, δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της, ενώ η ίδια ξεκίνησε την οικογένειά της, υιοθετώντας τον Maddox, την Pax και τη Zahara.

Παντρεύτηκε και χώρισε δυο φορές, ενώ όπως γνωρίζουν μέχρι και οι πέτρες, ζει με τον Brad Pitt (Τοξότης) και έχουν τρία παιδιά.

Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως για τον ΟΗΕ, προσφέρει με τον τρόπο που μπορεί και τα τελευταία χρόνια, έχει αλλάξει τον τρόπο που εμείς την βλέπουμε.

Το ατίθασο, αλλόκοτο, όμορφο κορίτσι, έγινε μητέρα, Πρέσβειρα, αλλά παρέμεινε σταθερά σέξυ, σταθερά όμορφη, σταθερό αστέρι…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved