Η Αφροδίτη άλλαξε πρόσωπο και… σκορπά χαμόγελα από τον Τοξότη!

Η Αφροδίτη αυτή, δεν αγαπά τα όρια, τους περιορισμούς, τα κλουβιά, την πεπατημένη.

Η Αφροδίτη άλλαξε πρόσωπο και… σκορπά χαμόγελα από τον Τοξότη!

Βγάζει το προσωπείο του πάθους και της μανίας και γίνεται ανάλαφρη και άπιαστη. Αγαπά την ελευθερία της, την ποικιλία στις σχέσεις, γυρίζει σαν ανεμοδούρα σε όλες τις κατευθύνσεις και απαντά με ειλικρίνεια που πονάει σε όλες τις ερωτήσεις.

Ξεστομίζει λόγια παχιά, λόγια μεγάλα, δίνει καμιά φορά πάνω στο πάθος και υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει, όχι από κακία, αλλά από αδυναμία! Η Αφροδίτη αυτή, δεν αγαπά τα όρια, τους περιορισμούς, τα κλουβιά, την πεπατημένη. Μην προσπαθήσεις να την βάλεις σε μια ρουτίνα, θα σου γυρίσει την πλάτη και στην πρώτη ευκαιρία, θα ανοίξει τα φτερά της και θα φύγει. Χρειάζεται ένα διάλειμμα, μια καινούργια εικόνα, ένα καινούργιο πρόσωπο, μια καινούργια εμπειρία.

naeff

Σαν φιλενάδα, είναι η καλύτερη: δεν είναι επικριτική, αλλά προς Θεού μη της προσβάλλεις την ανοικτή της κοσμοθεωρία! Θα σε πει ''μπανάλ'', χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά! Είναι όμως και πολύ κοινωνική, ανοιχτή σε όλα τα είδη των ανθρώπων και μπορείς να πεις ότι είναι κι ένα καλό χωνευτήρι διαμετρικά αντίθετων ανθρώπων και καταστάσεων! Της είναι πανεύκολο να συνυπάρξει με ετερόκλητους ανθρώπους και μάλιστα το διασκεδάζει και πολύ!

Γελάει πολύ, αγαπάει πολύ, τριγυρνάει πολύ (ο νοών – νοείτω), θέλει το χώρο της και την διασκέδασή της. Αν έχεις σοβαρό σκοπό, βεβαιώσου ότι τα λόγια σου τα έχει ακούσει και τα καταλαβαίνει, αρκεί κι εσύ να έχεις καταλάβει και σεβαστεί τη αδέσμευτη φύση της πρώτα.

Η πολυσυλλεκτική αυτή Αφροδίτη, δεν είναι έδαφος σταθερό, αλλά έδαφος έτοιμο για να δεχτεί οτιδήποτε την κάνει να περνάει όμορφα και να την εμπλουτίσει με νέες ιδέες και εμπειρίες. Από κει και πέρα, το ρίσκο, το παίρνει κανείς, με δική του ευθύνη...

......................................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved