Αφροδίτη στο Σκορπιό. Η μάγισσα ήρθε, η όμορφη έφυγε…

Άφησε το Ζυγό και το όμορφο ροζ και πουπουλένιο σύμπαν του και τώρα πνίγεται στα βαθιά νερά του Σκορπιού.

Αφροδίτη στο Σκορπιό. Η μάγισσα ήρθε, η όμορφη έφυγε…

Η Αφροδίτη δεν έχει χρόνο πια για νιαουρίσματα, για νάζια και παιχνίδια. Άφησε το Ζυγό, και το όμορφο ροζ και πουπουλένιο σύμπαν του και τώρα πνίγεται στα βαθιά νερά του Σκορπιού.

Η μεταξένια φύση της Αφροδίτης ασφυκτιά στα μαύρα σατέν και δεν ξέρει πώς να φερθεί. Αν ήταν Άρης, δε θα είχε πρόβλημα, αλλά αυτός ο Σκορπιός, σα να της πέφτει βαρύς και ξένος, μυστήριος, σχεδόν αφόρητος. Πώς να τον φέρει βόλτα?

Αφήνεται λοιπόν να την παρασύρει στον Άδη του και προσπαθεί να βρει τρόπο να εκφραστεί. Θέλει να αγαπήσει, μα δε ξέρει αν πρέπει να εμπιστευτεί. Θέλει να αφεθεί, μα φοβάται το πόνο που θα προκαλέσει αν πληγωθεί. Αποφασίζει πως ένας τρόπος υπάρχει: να της παραδοθεί άνευ όρων, ότι εκείνη επιλέξει να αγαπά.

Λειτουργεί με το ένστικτο και καλά κάνει. Διαισθάνεται όσα χρειάζεται να ξέρει για τον άλλον και τον προσεγγίζει πάντα με την πλάτη στον τοίχο. Για να σου ανοίξει την καρδιά της, θα της πάρει καιρό, αλλά μετά ο κόσμος όλος δικός σου!

Αν δεν της δώσεις στέρεο έδαφος, αν δεν της καλλιεργήσεις σχέση εμπιστοσύνης και δεν της δώσεις απλά τα κλειδιά της σχέσης χωρίς μάχη, θα φροντίσει να σε κάνει να δεις όλα τα αξιοθέατα του Άδη που κρύβει ο σκοτεινός ψυχισμός της. Μην κάνεις τον κόπο να μιλήσεις για μαζοχισμό: στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Διαθέτει μπόλικο, μα μήτε που την νοιάζει.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 2Α

Δε φοβάται την φθορά, βλέπεις, την αντέχει. Θα πάει στο Ναδίρ και θα φτάσει στο Ζενίθ, μέσα από μονοπάτια που μόνο εκείνη ξέρει.
Ερωτική ναι, αισθησιακή σε βαθμό κακουργήματος ναι, αθώα ποτέ, γεμάτη διαστροφές... κτήσης και υποταγής. Ξέρει πώς να παρασύρει τα θύματα της, με τον έντονο μαγνητισμό που εκπέμπει.

Την κτητικότητα και τη ζήλεια της αν δε τα αντέξεις, μάλλον εσύ θα χάσεις, διότι ανάμεσα σε όλα τα αισθησιακά της καλούδια, η πιστότητα και η σταθερότητα, αποτιμώνται υψηλά στο αισθηματικό χρηματιστήριο. Κι εκείνη, πιστή σύντροφος, όταν βρει αυτό που θέλει, δεν αλλάζει μυαλά.

Αυτό το τελευταίο βέβαια, το πληρώνει με μεγάλο τίμημα, αλλά μη τη λυπάσαι. Όσες φορές κι αν πέσει, τόσες θα σηκωθεί, όσα σημάδια έχει, τόσα μπορεί να σου χαρίσει κι εσένα, γαρνιρισμένα με ακραία συναισθήματα... Γι αυτό, πλησίασε με δική σου ευθύνη!

..............................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved