Merilyn for ever…

Η μυθική Merilyn, γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 1926, στο Los Angeles.

Merilyn for ever…

by Stazomeli

Δίδυμος, με ωροσκόπο στον Λέοντα, Σελήνη στον Υδροχόο, Άρη στους Ιχθύς, Αφροδίτη στον Κριό και Ερμή στους Διδύμους, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η Norma Jean Mortenson (Baker μετά, Monroe τελικά), δεν ξεκίνησε τη ζωή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κανείς δεν ήταν σίγουρος ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας, ούτε καν η μητέρα της. Δυστυχώς, η μητέρα της, υπέφερε από διανοητικές διαταραχές, που τελικά οδήγησαν τη μικρή Νόρμα σε ανάδοχους γονείς. Η συνέχεια δεν υπήρξε καλύτερη. Άλλαξε πολλά σπίτια, έπεσε θύμα κακοποίησης (και σεξουαλικής), δε βρήκε πουθενά σταθερότητα και ηρεμία…

Στα 16 παντρεύτηκε, χώρισε λίγο μετά, αλλά είχε ήδη ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο. Μεταπήδησε στο σινεμά, άλλαξε το όνομα της, έπαιξε σε μικρούς ρόλους, έκανε γυμνή φωτογράφιση, τράβηξε τα βλέμματα και σιγά σιγά ήρθαν οι ρόλοι που της άλλαξαν τη ζωή.

Η προσωπική της ζωή, δεν υπήρξε και η καλύτερη. Στερημένη από φροντίδα, σταθερότητα και αγάπη, έκανε τρείς αποτυχημένους γάμους, αλλά το χειρότερο είναι ότι η ίδια εξαρτήθηκε από υπνωτικά χάπια, αλκοόλ και… ακατάλληλους άντρες.

Ακόμα και σήμερα, ο θάνατος της από υπερβολική δόση βαρβατουρικών, δεν έχει αποδειχτεί ούτε ως αυτοκτονία, ούτε ως ατύχημα, ούτε ως φόνος.

Η (υπερ)σεξουαλική αυτή Δίδυμος, μπήκε στο Πάνθεον των αξέχαστων γυναικών, πληρώνοντας όμως βαρύ τίμημα…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved