Kylie Minogue

H λιλιπούτιος Δίδυμος που ξεσήκωσε πολύ κόσμο στο διάβα της!

Kylie Minogue

by Stazomeli

28 Μαϊου του 1968, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, γεννήθηκε και μεγάλωσε η λιλιπούτιος Δίδυμος που ξεσήκωσε πολύ κόσμο στο διάβα της!

Χωρίς αμφιβολία είναι αντιπροσωπευτικότατος εκπρόσωπος του ζωδίου, έχοντας εκτός από τον Ήλιο της, τη Σελήνη, την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ερμή στους Διδύμους!

Από μικρή μπήκε στο χώρο της show biz, ως μικρή ηθοποιός σε διάφορες σειρές (The Sullivans, Skywalkers, Neighbours) και κέρδισε αναγνώριση (αν και όχι αμέσως…).

Δεν ήταν όμως η υποκριτική που απογείωσε την ήδη δυνατή καριέρα της. Ερμηνεύοντας το τραγούδι ‘’I got you babe’’ σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, τράβηξε το ενδιαφέρον μουσικών παραγωγών, που αμέσως κυκλοφόρησαν το περίφημο πια ‘’Locomotion’’. Επτά εβδομάδες στο Νούμερο 1 και 200.000 σε πωλήσεις, την έβαλαν για τα καλά στο χάρτη των επιτυχιών της δεκαετίας του ’80. Η μεγάλη αλλαγή όμως, έμελλε να γίνει με την άφιξή της στην Αγγλία, συναντώντας το τρίο Stock, Aitken & Waterman.

I should be so lucky τραγούδησε η Kylie και ήταν λες και τραγουδούσε μια ευχή.

Η πορεία της ήταν συνεχώς ανοδική, πέταξε από πάνω της την εικόνα του εύθραστου κοριτσιού και δημιούργησε ως καλή Δίδυμος, την περσόνα που την αποθέωσε: σέξυ, glamorous, αιώνια νέα…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved