Τι λένε συνήθως τα ζώδια όταν τηλεφωνούν στους φίλους τους;

Όσα λέν' οι φίλοι μεταξύ τους τηλεφωνικά όταν έχουν πρόβλημα....

Τι λένε συνήθως τα ζώδια όταν τηλεφωνούν στους φίλους τους;

Αν δεν πεις στο φίλο σου το πρόβλημά σου σε ποιον θα το πεις; Άλλωστε οι σωστοί φίλοι είναι εκεί και για τα εύκολα και για τα δύσκολα.

Ας δούμε τι λένε συνήθως τα ζώδια όταν παίρνουν τους φίλους τους τηλέφωνο σε μια δύσκολη στιγμή τους!

ΚΡΙΟΣ

Τι παρακαλάς; Εγώ είμαι! Δεν βλέπεις τον αριθμό; Άσε με γιατί τα 'χω πάρει με τον μα@λ%κ!, τον καραγκιόζη... Ήθελε να μου την πει κιόλας! Άντε μην πω καμιά κουβέντα.... (μετά από 50 μπινελίκα...) Καλά σ' αφήνω. Εσύ τι κάνεις; Όλα καλά; ΟΚ! Τα λέμε!

ΤΑΥΡΟΣ

Τι κάνεις;... Όχι δεν είμαι καλά. Κοντεύω να σκάσω... Μα να μου τη φέρει έτσι και να μου πει ότι δεν κατάλαβα κιόλας;... Έτσι μου 'ρχεται να τα κάνω όλα λίμπα... Έχε χάρη... Να σου πω, θες να έρθεις από δω να τα πούμε να «χτυπήσουμε» και κάτι γιατί από τη στενοχώρια δεν έχω φάει τίποτα από το πρωί;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δουλεύεις; Καλά να σου πω γρήγορα τι έγινε χθες και κλείνω. (μετά από 1 ώρα) Έλα να σου πω, σ' αφήνω γιατί με καλούν στην άλλη γραμμή. Αμάν πια! Δε μ' αφήνουν να πω μια κουβέντα. Με έχουν ζαλίσει με τα τηλέφωνα από το πρωί...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δε μου λες; Εσύ δε θα σηκώσεις ποτέ το τηλέφωνο να με πάρεις; Όλο από μένα περιμένεις. Αν δε σου τηλεφωνούσα, θα μιλούσαμε μια φορά το μήνα κι ούτε! Ναι καλά... Πες μου κιόλας ότι σε πήρα να γκρινιάξω... Με έχεις γραμμένο/η!... Όχι δεν είμαι καλά αλλά εσύ που να το ξέρεις; Μήπως φρόντισες να το μάθεις;...

ΛΕΩΝ

Γεια.... Λοιπόν, του/της τα πα εκεί έξω από τα δόντια... Ε, μα, αρκετά!... Δε με νοιάζει... Με πρόσβαλε. Να μάθει να με σέβεται! Τι είμαι εγώ δηλαδή να ανέχομαι τέτοια συμπεριφορά; Στο κάτω-κάτω έχω και μια περηφάνια. Δεν μπορώ να αφήνω τον/την κάθε τυχαίο/α να με κάνει ό, τι θέλει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έλα, καλημέρα (ή καλησπέρα). Να σου πω, ισχύει για σήμερα; Ναι; ΟΚ τότε, τα λέμε μετά γιατί έχω πρόβλημα και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούμε να το συζητήσουμε από κοντά. Κλείνω, κλείνω! Έχω πολύ δουλειά.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ**

ΖΥΓΟΣ

Να σου πω μωρέ, μπορείς να με βοηθήσεις; Δεν ξέρω τι να κάνω (τι να απαντήσω...)! Ναι αλλά.... Μα δεν είναι αυτό... Όχι, όχι... Λες; Πουφ! Έχω μπερδευτεί. Καλά, άσε, μη σε πρήζω κιόλας. Θα δω τι θα κάνω!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έλα. Τι γίνεται; Όλα καλά;.... Πρέπει να μιλήσουμε... Τι πάει να πει έχεις κανονίσει;... Δε με νοιάζει! Να ξεκανονίσεις! Ή είμαστε φίλοι ή δεν είμαστε. Εντάξει; Λοιπόν, τα λέμε στις 7! Θα σε περιμένω! Γεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι κάνεις;... Μου την έχει δώσει η όλη κατάσταση... Να σου πω, πάμε καμιά βόλτα να τα πούμε; Νιώθω ότι πνίγομαι... Θέλω να τα πω κάπου να ξεσπάσω... Καλά ούτε εγώ είμαι για πολλά-πολλά... Απλά να αράξουμε κάπου...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλημέρα (ή καλησπέρα). Όχι δεν είμαι καλά!... Με τη δουλειά... Γιατί; Πες μου γιατί! Όλα εγώ πρέπει να τα κάνω δηλαδή; Και μήπως ακούω ένα «ευχαριστώ», «ένα μπράβο»;... Δεν μπορώ να σου πω τώρα γιατί μας ακούνε. Αν είναι τα λέμε από κοντά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έλα. Φορτωμένος/η είμαι!... Δεν πάνε καλά σου λέω... Άκου τι μου ζήτησαν!... Τι; δεν είναι τίποτα; Τι λες τώρα κι εσύ... Θα τα βροντήξω όλα και θα την κάνω!... Μου ήρθε μια ιδέα... Όχι, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά... Ε, άκου που σου λέω! Σιγά και τι έγινε; Άσε με μωρέ!... Δεν παν' να λένε, σκασίλα μου!

ΙΧΘΥΕΣ

Τι κάνεις; Είμαι πολύ στενοχωρημένος/η.... Μα να μου φερθεί έτσι;... Ναι... πάλι... Ε, τι να κάνω; Δεν μπορώ... Τώρα θα μου βάλεις χέρι κι εσύ;... Κανείς δε με καταλαβαίνει... Καλά, καλά... Να μη σε ενοχλώ άλλο!... Ώστε δε σε νοιάζει; Αλλά βέβαια, όταν μ' έχεις εσύ ανάγκη εγώ τσακίζομαι ενώ εσύ...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved