Oprah είναι μόνο μια!

Η πιο διάσημη -τολμώ να πω- εκπρόσωπος του ζωδίου του Υδροχόου.
Oprah είναι μόνο μια!

by Stazomeli

Η πιο διάσημη -τολμώ να πω- εκπρόσωπος του ζωδίου του Υδροχόου. Με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, η μεγάλη καρδιά χωράει τους πάντες. Οι παν-ανθρωπιστικές ενέργειες και εκφράσεις της, την έχουν φέρει κοντά σε πολύ κόσμο. Τόσο σε αυτούς που παρακολουθούν και μαθαίνουν, όσο και σε αυτούς που αποδέχονται τη βοήθεια της.

Πριν από λίγες ημέρες, βγήκε για τελευταία φορά στον αέρα μέσα από το show που την έκανε, διάσημη, πλούσια και ισχυρή, το The Oprah Whinfrey Show.

Η Oprah γεννήθηκε στην φτώχια και μεγάλωσε μέσα σε αυτή. Υπήρξε τόσο φτωχή, που όταν ήταν μικρή, η γιαγιά της της έφτιαχνε φορέματα από σακιά πατάτας. Η οικογενειακή της ζωή, υπήρξε τρικυμιώδης, γεμάτη από φτώχεια και κακοποίηση.

Τα πράγματα άλλαξαν όταν άρχισε να σπουδάζει. Εκεί ξεχώρισε και ακολούθησε δημοσιογραφική καριέρα. Το 1984 αναλαμβάνει στο Σικάγο μια μικρή, ημίωρη εκπομπή με χαμηλές τηλεθεάσεις, το AM Chicago. Μέσα σε μερικούς μήνες τη μεταμορφώνει, ανεβάζει τα νούμερα και σε λίγο καιρό μετονομάζεται σε The Oprah Whinfrey Show.

Καταφέρνει με τον άμεσο, απλό, αλλά δυνατό λόγο της, να ‘’ανοίξει’’ όλους της τους καλεσμένους, αλλά και τις καρδιές των τηλεθεατών της.

Με Άρη στον Σκορπιό, δείχνει τη δύναμη για να αρπάξει την ευκαιρία που της δόθηκε από τα μαλλιά και να την επεκτείνει με τον Δια στους Διδύμους.

Το φτωχό κορίτσι από το Μισσισσιππή το άφησε πίσω της. Η γυναίκα αυτή, έχει δύναμη, εξουσία, μυαλό, θέληση και μεγάλη καρδιά…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved