Απ την Κική και την Κοκό ποιά να διαλέξω?

Δυο Δίδυμοι λοιπόν βρίσκονται face to face. Ας είναι! Εμείς βρισκόμαστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Απ την Κική και την Κοκό ποιά να διαλέξω?

by Stazomeli

Η Κικ…. εεεε…. Αντώνης Σαμαράς είναι Δίδυμος, με Σελήνη στον Τοξότη, Άρη στο ίδιο ζώδιο, Ερμή στον Ταύρο και Αφροδίτη στον Καρκίνο. Με Άρη στους Διδύμους, είναι να μην ανοίξει το στόμα του. Θα το κλείσει του Αγίου ανήμερα. Με Ερμή στον Ταύρο, έχει το μυαλό στην τσέπη (ελπίζω μόνο να μην λοξοκοιτάει τη δική μου). Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, δίνει ένα καλό τόνο γλυκύτητας στο όλο σύνολο, πριν το πάρει και φύγει για άλλες πολιτείες, η Σελήνη στον Τοξότη.

Η Κοκό -λέγε με Γιώργο Παπανδρέου-, είναι επίσης Δίδυμος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, ο Ερμής στον Καρκίνο, ο Άρης στον Σκορπιό και η Αφροδίτη στους Διδύμους. Η Σελήνη και ο Άρης βρίσκονται σε δυναμικά ζώδια, εξ’ ου και η αθλητική διάθεση του (ας ελπίσουμε ότι εκεί τελειώνουν και όλες του οι διαθέσεις σε σχέση με εμάς). Ο Ερμής στον Καρκίνο καλύπτει με τον ήπιο τόνο του, τις άγριες διαθέσεις του Άρη και της Σελήνης (αν και έχουμε αρχίσει να τις βλέπουμε! Αμέ!). Η Αφροδίτη είναι σε ευχάριστη θέση (για ποιόν δε ξέρω) και τσαχπίνα (δε θέλω σχόλια).

Αμφότεροι θα βιώσουν την Έκλειψη στους Διδύμους την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Ιουνίου. Αμφότεροι, θα επωφεληθούν από τον Δια στον Ταύρο και εν συνεχεία από τον Δία στους Διδύμους. Βέβαια ο Παπανδρέου έχει ένα χρονικό πλεονέκτημα, έχοντας τον γενέθλιο Δία του στον Ταύρο, αλλά και αργότερα με τον Δία στους Διδύμους και οι δυο… πάρτι θα κάνουν….

Δυο Δίδυμοι λοιπόν βρίσκονται face to face. Ας είναι! Εμείς βρισκόμαστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Θέλετε να αλλάξουμε θέσεις?!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved