Λογική και Αφροδίτη, δίνουν τα χέρια!

Εξάρσεις τέλος!

Λογική και Αφροδίτη, δίνουν τα χέρια!

-Ωραίος ο Λάκης, ε Μαρία μου? Μορφωμένος, μιλάει 3 ξένες γλώσσες, έχει ένα πτυχίο, ένα μεταπτυχιακό, εμπειρία 5 ετών σε πολυεθνική και από ό, τι ξέρω, για χόμπυ ασχολείται με το σκάκι! Είναι πάντα φρεσκοξυρισμένος, καλοχτενισμένος και ντυμένος στην τρίχα! Μπήκα μια φορά στο αμάξι του και ήταν πεντακάθαρο! Αααααααααχ! Όσο πιο πολύ τον κοιτάω, τόσο περισσότερο κούκλος μου κάνει!

Η Αλίκη μας, έχει Αφροδίτη στην Παρθένο. Βλέπει τον κόσμο με άλλα μάτια (και ... άλλα μυαλά, αλλά δεν το κάνω θέμα). Εκεί που μια οποιαδήποτε φίλη της βλέπει την ομορφιά, τη ρώμη ενός άντρα, η Αφροδίτη στην Παρθένο, βλέπει και μετράει το μυαλό που κρύβεται κάτω από την όψη.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ Β ΣΕΠ 14

Χωρίς εξάρσεις, μετρημένη, αλλά βαθύτατα εξυπηρετική (η αλήθεια να λέγεται), η Αφροδίτη στην Παρθένο, δεν θα ανάψει φωτιές, αλλά... θα τις σβήσει! Όσο κι αν αυτό δεν ακούγεται ελκυστικό, είναι απαραίτητο για μια ήσυχη, δίχως εκπλήξεις ή εκρήξεις συμβίωση, που μάλλον καλό κάνει, παρά κακό τελικά.

Γνωρίζει τη ρουτίνα της, θέτει (και πολύ σωστά τολμώ να σχολιάσω) τα όρια της και απομακρύνεται από ό, τι δεν αγαπά με κομψό τρόπο. Ίσως να προτιμά καμιά φορά και την απομόνωση, αν αυτή της εξασφαλίζει την ηρεμία των φρένων της!

Η συμπαθέστατη αυτή Αφροδίτη, δε θα διστάσει να γίνει χαλί για τα αγαπημένα της πρόσωπα, ψάχνοντας πάντα τρόπους για να διευκολύνει τη ζωή τους.

Ας την καλωσορίσουμε κι ας της κάνουμε το χατίρι να ξεσκαρτάρουμε τα συναισθήματά μας, με λογική, πατώντας γερά τα πόδια μας στη γη!

..........

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved