Καρκίνος και προβλήματα

Πως καταπιάνεται ο Καρκίνος για να λύσει τα προβλήματά του;

Καρκίνος και προβλήματα

Ο Καρκίνος μπορεί να αποδειχτεί ικανότατος λύτης για δύσκολα θέματα, παρόλο που δεν... του φαίνεται.

Δεν είναι ότι ο Καρκίνος χαίρεται να λύνει προβλήματα, αλλά είναι εκείνο το μυαλό του που δεν αφήνει τίποτα σε ησυχία και κλώθει τη μια σκέψη μετά την άλλη.

Φυσικά, όλα έχουν τη ρίζα τους, στην απέχθεια που τρέφει ο Καρκίνος σε οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει την εσωτερική ηρεμία στην εστία του. Όπου "εστία", βάλτε με το νου σας οτιδήποτε ξεκινάει από το σπίτι του και την οικογένεια του και επιστρέφει πίσω σε εκείνον.

Ο κυκλοθυμικός κάβουρας, προσεγγίζει αρχικά το πρόβλημα με καχυποψία, αφήνοντάς το για λίγο στην άκρη, μπας και φιλοτιμηθεί και φύγει από μόνο του! Και πιστέψετέ με, τη δοκιμάζει τη μέθοδο, κάθε φορά!

Αφού το πρόβλημα εμμένει να κοιτάζει τον Καρκίνο στα μάτια, εκείνος θα ασπρίσει, θα κοκκινίσει, θα γίνει μωβ, αλλά στο τέλος, θα το προσεγγίσει με αποφασιστικότητα (όση είναι απολύτως απαραίτητη και γραμμάριο παραπάνω!) και θα το πιάσει... με το μαλακό στην αρχή, αλλά αν χρειαστεί, απλά δε θα ξεσπάσει με βία, αλλά με πολύ ζήλο, θα εργαστεί για να το ξεπεράσει.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι ο ζήλος του να κρατήσει παραπάνω από ένα φεγγάρι, κι ο Καρκίνος, την έχει σίγουρη την επιτυχία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved