Δίδυμε, πάρε και τους δυο σου εαυτούς και τρέχα!

Η... σωτηρία των φρένων μου

Δίδυμε, πάρε και τους δυο σου εαυτούς και τρέχα!

Βάλτε το Δίδυμο πάνω σε ένα ποδήλατο, δώστε του μια ρακέτα και πηγαίνετε για τένις, καλέστε τον στην ομάδα μπάσκετ, βόλεϊ, ακόμα ακόμα, καλέστε τον για να παίξετε... χαρτιά!

Κοινωνικός, ευχάριστος, αεικίνητος, ο Δίδυμος, ευχαριστιέται να συμμετέχει σε σπορ δράσης, αλλά και μυαλού!

Τα λιπόσαρκα σώματα τους, τους βοηθούν να παραμένουν σε φόρμα, με ελάχιστη προσπάθεια. Εξ΄ου και είναι καλοί στην ενόργανη γυμναστική.

Αν πάλι θέλετε να τους κάνετε μια πλάκα, πάρτε τους για ψάρεμα σε ένα ερημικό μέρος, που φωνή ανθρώπου δε θα ακούγεται. Αφήστε τους εκεί για δυο με τρεις ώρες και θαυμάστε το ...αποτέλεσμα: Θα έχουν πιάσει κουβέντα με τα ψάρια, τα δέντρα και το νερό, που στην τελική μόνο κακό δε θα τους κάνει.

Ο διαλογισμός και η γιόγκα, μπορεί να μην ακούγονται για δραστηριότητες που θα ενδιέφεραν έναν Δίδυμο, αλλά και τα δυο, θα τους βοηθούσαν να μαζέψουν την προσοχή τους και να την στρέψουν στο κέντρο της.

Τελικά, δεν υπάρχει τίποτα που να μην τραβήξει την προσοχή ενός Διδύμου και να τον κάνει να μην ασχοληθεί με αυτό! Το να παραμείνει όμως σταθερός και να συνεχίσει την ενασχόλησή του, ε...! Αυτό είναι ένα άλλο θέμα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved