Δίδυμος, ο ένοχος του μήνα!

Έλα να στα πω ένα χεράκι!

Δίδυμος, ο ένοχος του μήνα!

Το καλό με τους Διδύμους είναι ότι δεν χρειάζεται να ψάξεις για να βρεις τα θετικά τους σημεία: τα βλέπεις φάτσα - κάρτα!

Με το που θα ρίξεις το βλέμμα επάνω τους, εκείνοι θα σε έχουν ήδη σκανάρει, κατατάξει και προαποφασίσει πως θα σε αγοράσουν και πως θα σε πουλήσουν! (για να μη σου πω ότι έχουν αποφασίσει και σε ποιά τιμή και σε πικράνω κατάβαθα...).

Μυαλά αεικίνητα, (σετάκι με τη γλώσσα πάει αυτό), άνθρωποι με έντονη κοινωνική παρουσία, που δε φοβούνται τα πλήθη, αφού ούτως ή άλλως, είναι γεννημένοι για να τα καταπλήξουν!

Μπορείς να πιάσεις το ρυθμό τους, αλλά τους ίδιους δε θα τους πιάσεις ποτέ και από πουθενά. Είναι πολύ απασχολημένοι με το να ζουν γεμάτοι ενέργεια και εξωστρέφεια τη ζωή τους, που ούτε που θα κάτσουν λεπτό για να βαλτώσουν σε σκέψεις ζοφερές και πραγματικότητες μαύρες.

Ο Δίδυμος, θα γυρίσει και τα δυο του πρόσωπα από την άλλη και θα συνεχίσει την πορεία του προς τη συλλογή πληροφοριών, αφού οτιδήποτε τον σταματάει από την πορεία του, απλά, του χαμογελάει, του λέει "καλημέρα" και το προσπερνάει.

Φυσικά οι Δίδυμοι έχουν την τάση να προσπερνούν πολλά πράγματα, μικρά και μεγάλα, σοβαρά και μη, αλλά αφού εκείνοι έτσι ξεπερνούν τα εμπόδια, εμείς οι υπόλοιποι, ας πάρουμε μαθήματα αβάσταχτης ελαφρότητας...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved