Μάνα είναι αυτή που δεν…. με τρώει!

Θα γίνουν τα μικρά αποδεκτά ή χοιρινές μπριζόλες;
Μάνα είναι αυτή που δεν…. με τρώει!

by Stazomeli

Σε ένα ζωολογικό κήπο στην Καλιφόρνια, μια τίγρη γέννησε τρίδυμα. Δυστυχώς, λόγω των επιπλοκών στην εγκυμοσύνη, τα μικρά γεννήθηκαν πρόωρα και εξαιτίας του μικροσκοπικού μεγέθους τους, πέθαναν λίγο μετά τη γέννηση.



Η μητέρα αφού ανέκαμψε από τον τοκετό ξαφνικά άρχισε να ατονεί, αν και δεν παρουσίαζε πρόβλημα σε σωματικό επίπεδο. Οι κτηνίατροι πίστεψαν ότι η απώλεια των μικρών της, της είχε προκαλέσει κατάθλιψη. Οι γιατροί σκέφτηκαν και αποφάσισαν ότι, αν η τίγρη μπορούσε υποκαταστήσει τα μικρά της που πέθαναν, με αυτά μιας άλλης μητέρας, η υγεία της ίσως και να βελτιωνόταν.



Μετά τον έλεγχο σε πολλούς άλλους ζωολογικούς κήπους σε ολόκληρη τη χώρα, οι κτηνίατροι με απογοήτευση διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν άλλα μικρά που θα μπορούσαν να της δώσουν για να τα αναλάβει. Τότε αποφάσισαν να δοκιμάσουν κάτι που δεν είχαν ποτέ δοκιμάσει σε περιβάλλον ζωολογικού κήπου. Μερικές φορές, μια μητέρα ενός άλλου είδους μπορεί να αναλάβει τη φροντίδα μικρών ενός διαφορετικού είδους. Τα μόνα ορφανά όμως που μπορούσαν να βρεθούν άμεσα, ήταν ένα τσούρμο μικρών χοίρων. Οι φύλακες και οι κτηνίατροι τύλιξαν τα χοιρίδια με δέρμα τίγρης και τοποθέτησαν τα μωρά δίπλα στην μητέρα τίγρη.

Θα γίνουν τα μικρά αποδεκτά ή χοιρινές μπριζόλες;


Ρίξτε μια ματιά ........ δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

mom_tiger_3_412345
mom_tiger_1
mom_tiger_1_copy
mom_tiger_2
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved