Κριός και σπορ

Ο Κριός λατρεύει το...

Κριός και σπορ

....Γκολφ! Ναι, καλά διαβάσατε.

Πάρτε έναν Κριό. Τραβήξτε τον από τα μαλλιά (βάλτε αρκετή δύναμη- αντιστέκεται όταν το θέλει ο άτιμος!) και σύρετε τον στο πιο κοντινό γήπεδο γκολφ.
Αφού τον αλυσοδέσετε, φορέστε του ένα καπέλο για να μην πάθει ηλίαση και συνδέστε τον με μηχάνημα παραγωγής καφέ (για να τον κρατήσετε.. ξύπνιο).
Πάρτε μια καρέκλα και απολαύστε το θέαμα.
Του Κριού.
Να προσπαθεί να συγκρατηθεί, όσο οι κύριοι με τα καπελάκια, τα μπαλάκια, τα μπαστουνάκια και το στρίψιμο της μεσούλας, προσπαθούν να βάλουν μια τόσο δα μπαλίτσα σε μια τόση δα τρυπίτσα. Στο σημείο αυτό, συνιστώ έντονα να κλείσετε τ΄αυτιά σας, διότι οι Κριοί δεν φημίζονται για την λεπτή χρήση του λόγου...
Στην πιθανή περίπτωση που ο Κριός λυθεί, αρχικά ..τρέχτε προς την αντίθετη κατεύθυνση και εν συνεχεία, αφού βεβαιωθείτε ότι είστε σε ασφαλές μέρος, δείτε με τι άνεση ο Κριός θα πιάσει τα μπαλάκια, τα μπαστουνάκια και όλα τα -ακια, και θα τα κάνει καυσόξυλα, αφού πρώτα ''στολίσει'' με γαλλικά όλους τους παρευρισκομένους, που κατάφεραν να του σπάσουν το νευρικό του σύστημα με το αργό και άνευρο αυτό σπορ.

Συμβουλή: Μετά από αυτό, δοκιμάστε να τον πάτε να δει... μπαλέτο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved