Τον είδες τον Κριό?

Fast and furious

Τον είδες τον Κριό?

Πες με προκατειλημμένη, αλλά ο Κριός, δε χωράει στην τσέπη σου. Μην το διαβάσεις λάθος. Δεν υπάρχει Κριάρι που να δέχεται λουρί, διαταγές, υποδείξεις και να μην αρρωσταίνει με συμπτώματα εμετού. Για σκέψου: μπορείς να φυλακίσεις τη φωτιά και να μην καείς σαν κεράκι?

Ο γεννημένος αρχηγός, άσπρος σίφουνας, παρορμητικός άνθρωπος, δεν θα διστάσει να ανοίξει το στόμα του και να σε στολίσει καλλίτερα κι από οίκο υψηλής ραπτικής. Βλέπετε η διαδρομή κεφάλι - στόμα, είναι πολύ σύντομη όσον αφορά τους Κριούς. Δισταγμοί, απορίες, αμφιβολίες -μα και κατανόηση- κάνουν την παρουσία τους αισθητή, ΑΦΟΥ πρώτα ο Κριός έχει βγάλει το σπαθί, έχει πάρει κεφάλια κι έχει φυλλομετρήσει τα θύματα.

Ο Κριός γνωρίζει πως να ξεκινάει πράγματα, που ποτέ του δε θα τελειώσει. Άλλωστε η δουλειά του είναι να δίνει κλώτσο και να ξεκινά την ιστορία, όχι όμως να την ολοκληρώσει. Δεν έχει το χρόνο, ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. Με την υπομονή έχει τσακωθεί, και η φούρια του, τον έχει ήδη οδηγήσει σε άλλες μάχες κι άλλες ιστορίες δόξας.
Κι αν είναι επιθετικός, είναι και ειλικρινής. Κι αν σου φαίνεται σκληρός, θυμήσου ότι είναι και άφοβος.

Το παιδί του Άρη, δε θα σου χαριστεί. Δεν έχει λόγο να το κάνει. Το κεφάλι, το έχει πάντα ψηλά, ο ενθουσιασμός δεν του λείπει και βάζω στοίχημα πως, κι εσύ τον χαίρεσαι κι ας μην προλαβαίνεις να του το πεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved