Ανάδρομη πορεία για τον διπλωμάτη Άρη στο Ζυγό

Ο Άρης δεν με βλέπει πια στα μάτια...

Ανάδρομη πορεία για τον διπλωμάτη Άρη στο Ζυγό

Ο Άρης πάει πέρα δώθε στον Ζυγό, μήνες τώρα. Αυτό δεν είναι καινούργια είδηση, αλλά μου προκαλεί πονοκέφαλο η ιδέα. Ξεκινάει πάλι ανάδρομη πορεία, ξεκινάει (ή μάλλον συνεχίζεται) και ο Γολγοθάς.

Τι να προλάβω να επιβιώσω? Του ανάδρομου Ερμή που τελείωσε πριν απο λίγο? Του Άρη που φυσικά και δεν έχει αθώες προθέσεις και μου γυρνάει την πλάτη ή της εφορίας που με κοιτάει κατάματα με πρόστυχες διαθέσεις?

Ο Ζυγός, δε λέω, όμορφο και αρμονικό ζώδιο είναι. Ο Άρης γιατί τον ερωτεύτηκε κατάφορα και του ζητάει αρραβώνα τόσων μηνών δεν έχω καταλάβει. Πατώντας σε αυτόν τον αρραβώνα, τετραγωνίζει τα μετρημένα Αιγοκεράκια και τα πολυμήχανα Καρκινάκια, ενώ ζητάει εκδίκηση από τους ανυποψίαστους Κριούς, που η μοίρα τα έφερε, να έχουν αυτόν τον Άρη αντίκρυ.

Σωστά το υποψιάζεστε ότι μέχρι τις 19 Μαϊου θα έχουμε ξεχάσει το όνομά μας απο την καλοπέραση. Ο ανάδρομος έχει το τίμημά του. Απλά συγχωρέστε με, αν δεν αφήσω και φιλοδώρημα. Τέτοια τερτίπια, εμένα δεν μ αρέσουν... ιδιαίτερα όταν σταματημό δεν έχουν.

Δείτε εδώ τι θα φέρει ο Άρης στο Ζυγό στα 12 ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved