Catherine, Duchess of Cambridge

Τέλος τα τυχερά παιχνίδια (ας αφήσει και κάτι για τους υπόλοιπους! Εκείνη χτύπησε Jack Pot)…
Catherine, Duchess of Cambridge

by Stazomeli

….Και άντε και το πήρε το παλληκάρι. Είπε να τον αποκαταστήσει. Τόσα χρόνια τον είχε εκθέσει στα media… Τον έσερνε από δω, τον έσερνε από κει, είχε βουίξει ο τόπος πια…

Τελικά, τον πήρε με παπά και με κουμπάρο.

Αιγόκερως η Kate, με ωροσκόπο μάλλον στον Κριό, Σελήνη στον Καρκίνο, Ερμή και Αφροδίτη στον Υδροχόο και Άρη στον Ζυγό. Δυναμική θα έλεγα, αλλά όχι ενοχλητικά επιθετική.

Διάβαζα στο queen.gr, τα πράγματα που δεν θα μπορεί να κάνει από δω και πέρα η Kate.

Για να τα συνοψίσω, από προχθές πάει το Kate περίπατο. Catherine, από δω και στο εξής θα την προσφωνούν οι Battlers.

Εάν είχε πολιτικές φιλοδοξίες , τις ξεχνάει. Ούτε κατεβαίνει στις εκλογές (δεν την έχω να καίγεται επί τούτου, αλλά λέμε τώρα), ούτε ψηφίζει (ούτε εκείνη, ούτε κάποια δις σ΄αυτόν τον πλανήτη).

Τέλος τα τυχερά παιχνίδια (ας αφήσει και κάτι για τους υπόλοιπους! Εκείνη χτύπησε Jack Pot)… Τέλος και η αστακομακαρονάδα (τα οστρακοειδή, θα πρέπει να έχουν καθαρίσει κάποιους γαλαζοαίματους, δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που διάβασα!). Τέλος και η εργασία για την Catherine (γιατί? Πότε την ξεκίνησε?)

Προσέχουμε τι λέμε γιατί ο κόσμος ακούει και η κάμερα καταγράφει και δεν κάνουμε γυμνές φωτογραφίσεις (πλάκα μου κάνεις! Μα γιατί?????). Επίσης προσέχουμε που βάζουμε την υπογραφή μας (εδώ θα παραμείνω κυρία)…

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Εάν θέλει να χορτάσει, θα πρέπει να έχει τελειώσει το φαγητό της πριν τη βασίλισσα. (δεν μπορώ να σχολιάσω… Έχω πέσει από την καρέκλα…)

Τώρα καταλαβαίνω γιατί της δόθηκε η Σελήνη στον Καρκίνο…. Για να αντέξει….

Να ευτυχήσει!

gamos
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved