Cougar Town. Έρως ανίκατε μάχαν….

Παιχνιδιάρες Σελήνες και Αφροδίτες συνήθως (π.χ. στους Διδύμους) είναι ένα δείγμα γυναικών που χαίρονται από την ζωντάνια των νεαρότερων σε ηλικία ανδρών.
Cougar Town.  Έρως ανίκατε μάχαν….

by Stazomeli

Ή αλλιώς, είμαι γυναίκα, ωραία και έχω καμιά δεκαριά χρονάκια παραπάνω από εσένα…. εμπειρία! Ωραία δε το έθεσα?

Στο queen.gr, παρελαύνουν μερικές από τις σταρ που αψηφούν τους αριθμούς. Μεταξύ μας, καλά κάνουν. Κιλά και ηλικία είναι δυο νούμερα που πρέπει να τα ορίζουμε και όχι να μας ορίζουν. Εμείς θα πάρουμε τον έλεγχο τους, εκείνα θα ακολουθούν τις διαθέσεις μας και αυτές των πλανητών μας!

Η Madonna, η Liv Tyler, η Demi Moore, η Geena Davis, η Joan Collins αλλά και πολλές άλλες, επώνυμες και μη, προτιμούν την παρέα νέων αντρών. Είναι μόδα και θα περάσει? Ή μήπως οι άντρες έχουν ωριμάσει?

Παιχνιδιάρες Σελήνες και Αφροδίτες συνήθως (π.χ. στους Διδύμους) είναι ένα δείγμα γυναικών που χαίρονται από την ζωντάνια των νεαρότερων σε ηλικία ανδρών. Άλλο δείγμα είναι τα χασμουρητά που ρίχνουν όταν ακούνε συζητήσεις ανδρών που ΔΕΝ είναι μικρότεροί τους!

Τελικά είναι δεν είναι μόδα, το γεγονός παραμένει ότι, ο έρωτας και η αγάπη δεν υπακούν σε κανόνες. Αν είναι να ερωτευτώ, ας είναι και με μικρότερο!

Έρως ανίκατε μάχαν….

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved