Από Ζυγό θα το άκουγα….

Ζυγός με Ερμή στο ίδιο ζώδιο, Σελήνη στους Διδύμους, Αφροδίτη στο Λέοντα και Άρη στην Παρθένο, η Dita, έγινε γνωστή ως η γραφική, σέξυ φιγούρα του σύγχρονου burlesque
Από Ζυγό θα το άκουγα….

by Stazomeli

Η Dita Von Teese, όπως γράφει το www.queen.gr, έχει έναν εφιάλτη: Φοβάται, λέει, να μην ερωτευτεί έναν άνδρα που τα γούστα τους στην εσωτερική διακόσμηση, δεν ταιριάζουν!

Ζυγός με Ερμή στο ίδιο ζώδιο, Σελήνη στους Διδύμους, Αφροδίτη στο Λέοντα και Άρη στην Παρθένο, η Dita, έγινε γνωστή ως η γραφική, σέξυ φιγούρα του σύγχρονου burlesque και την είδαμε να παντρεύεται τον Merilyn Manson (δε θα το σχολιάσω, όχι! Όχι!).

Το retro της στυλ και η αγάπη της για το στυλ της δεκαετίας του 40, την έκαναν να ξεχωρίσει. Έβαλε στο χάρτη αυτό που ονομάζουμε Glamour Modeling και οι pin up πόζες της, της χάρισαν τη διαφορετικότητα που χρειαζόταν. Μια Αφροδίτη στον Λέοντα, θα συμβιβαζόταν με κάτι λιγότερο?!

Φορώντας κορσέ επί χρόνια, κατόρθωσε να μειώσει την περιφέρεια της μέσης της (έφτιαξε αυτό που λέμε, μέση –δαχτυλίδι!) και τώρα είναι μόλις 56cm, ενώ αν τραβήξουμε τα κορδόνια του κορσέ της, μειώνεται στα 42cm!!!.

Αυτή η Ζυγίνα κατόρθωσε να φέρει πίσω στη μόδα, πρότυπα περασμένων δεκαετιών, που όμως είναι πάντα αισθησιακά, όμορφα, χλιδάτα και αξεπέραστα!

Εύγε Dita!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved