Η Τέχνη της εκδίκησης

Όλα τα ζώδια απολαμβάνουν την εκδίκηση, με το δικό τους τρόπο...

Η Τέχνη της εκδίκησης

Κάποια ζώδια την παίρνουν στα σοβαρά, κάποια άλλα δεν χάνουν ούτε στιγμή για την αναζητήσουν. Όλα όμως με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τελικά την απολαμβάνουν...

ΚΡΙΟΣ

Τον πικράνατε και θέλει να σας την ''κάνει''. Δε θα χάσει πολύ χρόνο. Θα σας κοιτάξει στα μάτια και θα σας χαστουκίσει. Μετά θα παραγγείλει ένα φρέντο και θα αλλάξει θέμα. Παλιά ξινά περσινά σταφύλια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να μεσολαβήσουν αρκετές... στιγμές μέχρι να δεηθεί να σας εκδικηθεί. Θα φάει το φαγητό του και το δικό σας, συμπεριλαμβανομένου και του γλυκού και θα σας δώσει να πληρώσετε και τον λογαριασμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι να μην θυμώσει. Αν θυμώσει, μπορεί και να σας εκδικηθεί, αν το θυμάται το πρωί και δεν έχει αλλάξει γνώμη ή ενδιαφέροντα. Μπορεί πάλι να ξοδέψει την ενέργειά του, μιλώντας σε όλους για το πόσο τον αδικήσατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παίζει και να το θυμάται σε όλη του τη ζωή. ''Θυμάσαι τότε που ήμασταν 4 μηνών και με κλώτσησες μέσα στην κούνια;'' Εγώ όχι απλά το θυμάμαι, αλλά έκανα και 3 χρόνια εντατική ψυχοθεραπεία για να το ξεχάσω. Γι' αυτό δεν θα έρχεσαι σπίτι μου Δευτέρες –Τετάρτες και Σάββατα. Τέλος.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Είναι τόσο περήφανος, που αν του ρίξετε τη μύτη στο πάτωμα, παίζει και να την πατήσει διακριτικά για να μη φαίνεται ότι είναι πεσμένη... Ίσως και να την γλυτώσετε την εκδίκηση. Διαφορετικά, ψάξτε για όλες τις καλές δικαιολογίες και αρχίστε τις συγνώμες και κοιτάξτε να είναι και πολλές...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας συγχωρέσει, αφού πρώτα αναλύσει εάν αυτό που κάνατε πήγαζε από το υποσυνείδητο ή το ασυνείδητο κι αν το αποτέλεσμα ήταν ισάξιο της συγνώμης που ζητήσατε. Κουράστηκα.

**Ανασφάλεια τέλος. Τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες; Η απάντηση βρίσκεται στην Προσωπική Πρόβλεψη ενός έτους!**

ΖΥΓΟΣ

Ο ''μη μου τους κύκλους τάραττε'', θα σας συγχωρέσει, αλλά θα τον αποχαιρετήσετε κιόλας, διότι μετά από ότι του κάνατε, θα έχει πάρει τα κουβαδάκια του και θα οδεύει για άλλη παραλία. Όχι θα κάτσει να σκάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ψυχωτικοί αντεροβγάλτες του ζωδιακού, θα σας συγχωρέσουν, όταν η κόλαση παγώσει ή όταν θα έχει ικανοποιηθεί η διαστροφική τους ανάγκη να σας δουν να υποφέρετε που τους σερβίρατε την κρεμ μπρουλέ χλιαρή... Μα, κι εσείς! Αυτούς βρήκατε;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγο που θα τους νοιάξει, λίγο που θα σκοτίσουν τα όμορφα κεφάλια τους για να ασχοληθούν με εσάς και τις αηδίες σας. Υπάρχουν τόσο πιο σημαντικά πράγματα από εσάς και την εκδίκηση: το σύμπαν και η... ατελειωμάρα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκδίκηση θα πάρει. Πότε; Όταν τον βολεύει. Πώς; Όπως να' ναι, αρκεί να μην λερώσει τα χέρια του. Και να σας συγχωρέσει μπορεί, αρκεί να εξυπηρετεί και κανένα σκοπό. Μην ξοδευόμαστε άδικα...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πιο γλυκιά εκδίκηση είναι να μην σας αφήσει να καταλάβετε ότι τον πληγώσατε. Είναι αρκετά αλτρουιστής, αλλά ουχί εύκολος άνθρωπος. Μπορεί να σας συγχωρέσει, αλλά μπορεί και να αλλάξει γνώμη. Κανένας δεν ξέρει. Ούτε καν ο ίδιος.

**Που βρίσκονταν οι Πλανήτες την ώρα που γεννήθηκες; Πώς σε επηρεάζουν;**

ΙΧΘΥΣ

Η συγχώρεση είναι η δεύτερη φύση του. Θα σας συγχωρέσει. Και μετά το χάος. Κάθε φορά που κάτι θα του θυμίζει τι του κάνατε, θα περνάτε μια μικρή κόλαση δραμάτων. Ας προσέχατε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved