Άγιος Βαλεντίνος... Αχ αυτός ο έρωτας...

Θα μας τρελάνει. Δεν μας έφτανε η ΤΡΟΙΚΑ, το ΔΝΤ, η κυβέρνηση, οι φόροι, το πετρέλαιο θέρμανσης, η αιθαλομίχλη, οι απεργίες, έχουμε και τον έρωτα τώρα!

Άγιος Βαλεντίνος... Αχ αυτός ο έρωτας...

by Stazomeli

Θα μας τρελάνει. Δεν μας έφτανε η ΤΡΟΙΚΑ, το ΔΝΤ, η κυβέρνηση, οι φόροι, το πετρέλαιο θέρμανσης, η αιθαλομίχλη, οι απεργίες, έχουμε και τον έρωτα τώρα!

Μην και δω άσπρη μέρα, έπρεπε να την πατήσω την πεπονόφλουδα και να ισοπεδωθώ για χάρη του έρωτα!

Ποια? Εγώ! -όλε!-. Η παν-έμορφη, παν-έξυπνη, παν-καπάτσα, παν-τόφλα, έπεσα στα δίχτυα του έρωτα του Μπάμπη. Εγώ! Με τα 2 πτυχία, 2 μεταπτυχιακά, 1 Ντοκτορά, 2 κάλλους κι ένα δυάρι στο Παγκράτι, ερωτεύτηκα τον Μπάμπη, πτυχιούχο ανωτάτης καφετέριας, γνωστό καμάκι των πέριξ, με 1 φαλάκρα και 2 γούνες: Μια στο στήθος και μια στην πλάτη.

sunastria

Τι και αν ξεκοκάλισα την ανάλυση σχέσης από την ερωτική συναστρία, παρηγοριά δεν βρήκα. Ο Μπάμπης δεν θα κατεβάσει ποτέ την κουλούρα της λεκάνης, γιατί ο Άρης του λέει είναι σε πολύ τσαμπουκαλεμένο οίκο και αφήνει λάσπες στο παρκέ μου.

Η δε Αφροδίτη μου, πάει και τρίβεται στη Σελήνη του Μπάμπη, με αποτέλεσμα να γεμίζει χνούδι ο καναπές, ενώ ο Ερμής μου, κοιτάζει κάπως περίεργα τον Δία του. Εγώ το μόνο που ξέρω, είναι ότι του πέφτω πολύ και του το υπενθυμίζω κάθε μέρα, όσο εκείνος με έχει γραμμένη οριζοντίως και καθέτως βλέποντας τις ειδήσεις.

Σ' αυτή τη σχέση, εγώ μόνο υποφέρω και το λέω παντού: στην φίλη μου τη Λένα, στην γειτόνισσα του 2ου, στον μανάβη, στον κολλητό μου τον Τάσο, στον ίδιο τον Μπάμπη και φυσικά σε εσάς.

Ο Μπάμπης από την άλλη, δείχνει να μην ενοχλείται πολύ από το γεγονός ότι μιλάω ακόμα και στον ύπνο μου, αλλά... τι ξέρει εκείνος? ΕΓΩ είμαι η ψυχή αυτής της σχέσης. ΕΓΩ τα υπομένω όλα. Ααααααααααααχ!

....Δεν βαριέσαι.... Ας έχει χάρη ο άτιμος που ο Θεός Έρωτας με έχει σαϊτέψει για τα καλά, αλλιώς θα άνοιγα το στόμα μου, κι εκεί θα βλέπαμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος!

Καταραμένε Έρωτα!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Λάβε μέρος στους διαγωνισμούς μας και διεκδίκησε ένα από τα 30 υπέροχα δώρα για την ημέρα των ερωτευμένων!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Η σχέση σας έχει μέλλον; Μάθε τι λένε τα ταρό με ένα SMS!

Στείλε ΤΑΡΑ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2117700020

*Υποψιάζεσαι ότι σε απατά;

Τηλεφώνησε τώρα στο 901 500 7000

Άμεσες απαντήσεις, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις...

Από σταθερό: 1,48 ευρώ/1'

Από κινητό:1,57 ευρώ/1'

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved