Συνδυασμοί made in hell. Σκορπιός με Κριό

Δείξε μου τον Άρη σου να σου πω ποιος θα τη βγάλει καθαρή.
Συνδυασμοί made in hell. Σκορπιός με Κριό

by Stazomeli

Σκορπιός με Κριό

Δείξε μου τον Άρη σου να σου πω ποιος θα τη βγάλει καθαρή. Μαζεύτε τα κέρατα και τα κεντριά να μιλήσουμε σαν άνθρωποι. Απειλές δέχομαι μετά τις 10 μ.μ.


Ο καλός (?) Σκορπιός, έλκεται από την ωμή δύναμη του Κριού και ο τελευταίος κάνει τούμπες που βρήκε επιτέλους έναν σέξυ και εξίσου δυνατό σύντροφο. Όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ευχαριστημένοι και απελευθερώνουν την αφόρητη –κάνε πιο πέρα παλικάρι με πήραν και μένα τα σκάγια- λίμπιντο τους.


Κάπου εδώ τελειώνουν τα καλά νέα και αρχίζει ο πετροπόλεμος. Δυο Άρηδες, ένας κόκκινος και ένας μπορντό (λέγε με Πλούτωνα με πινελιά μαύρου στο κόκκινο), θα αποφασίσουν ποιος θα κάνει κουμάντο….
Τράβα εσύ τώρα να βουλώσεις την κομμένη κεφαλή που λέγεται Κριός και να βγάλεις με τσιγκέλι κουβέντα από τον Στόμα-Ερμητικά-Κλειστό Σκορπιό.
Μάζεψε τον αμάζευτο Κριό για να μην ταράζεις τις ευαίσθητες χορδές ζήλειας του ‘’αδιάφορου’’ Σκορπιού.

Το μεγάλο πάρτι όμως θα ξεκινήσει όταν ο γλυκύτατος Κριός αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να δείξει ποιος είναι ο αρχηγός της σχέσης. Θα μπορούσα να σας πω κάλλιστα ποιος κερδίζει τη μεταξύ τους διαμάχη, αλλά φοβάμαι πως θα είναι και το τελευταίο πράγμα που θα σας πω ζωντανή! Θου Κύριε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved