Όταν η Kate Middleton γνώρισε τον Σουλειμάν, τα ζώδια άλλαξαν μοίρα.

Σε έναν τελείως σουρεαλιστικό κόσμο, ο Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής, καθαρός Σκορπιός, γνωρίζει την Kate Middleton (γνήσια Αιγόκερω), την φλερτάρει αλλά τη βρίσκει πολύ αδύνατη

Όταν η Kate Middleton γνώρισε τον Σουλειμάν, τα ζώδια άλλαξαν μοίρα.

by Stazomeli

Σε έναν τελείως σουρεαλιστικό κόσμο, ο Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής, καθαρός Σκορπιός, γνωρίζει την Kate Middleton (γνήσια Αιγόκερω), την φλερτάρει αλλά τη βρίσκει πολύ αδύνατη για τα γούστα του και φλεγματική. Επιπλέον, δεν καταλαβαίνει τι γλώσσα μιλάει και τον τρομάζουν τα δόντια της. Απηυδισμένος, την δίνει στην Χουρέμ για να την κάνει οδοντογλυφίδες και η ζωή στο παλάτι, συνεχίζει κανονικά με καμιά εκατοσταριά ίντριγκες, πάθη, λάθη και τιμωρίες.

Στο μεταξύ, έχω μάθει να φτιάχνω μελομακάρονα ( γελάσαμε πάλι!) στα οποία έχω κρύψει χαρτάκια με τα μελλούμενα. Κάθε φορά που κερνάω κι από ένα, όσοι δεν πνιγούν από το χαρτάκι που μασάνε ανήξεροι, διαβάζουν και μια πρόβλεψη για το μέλλον τους. Η επιτυχία τους είναι τόσο μεγάλη που μελοκαμαρώνω σαν γύφτικο σκεπάρνι : 3 τα έφτυσαν, 4 κατάπιαν το χαρτάκι, 1 μου ζήτησε την συνταγή, 2 έφαγαν και δεύτερο και μόνο η Σούλα η οχιά του 4ου παραπονέθηκε ότι το σκόρδο είχε πέσει πολύ.

Παρόλα αυτά, εμένα με έχει πιάσει η θλίψη των εορτών. Ξέρετε, εκείνη η μελαγχολία που αισθάνεσαι όταν δεν σου έχει φουσκώσει το σουφλέ. Σκέφτομαι και το επερχόμενο τέλος του κόσμου, με το νέο φορολογικό, και μου ανεβαίνει ένας κόμπος στο λαιμό. Υπάρχει ζωή μετά το άδειασμα του πορτοφολιού?

Ευτυχώς που έχει ξεκινήσει και το εορταστικό ωράριο. Τα καταστήματα θα μένουν ανοιχτά για να μπορέσω να ξοδέψω πιο εύκολα το δώρο των Χριστουγέννων: σε βενζίνη με τα πάνω κάτω στην γιορτινή Αθήνα κολλημένη στην κίνηση. Για τίποτα άλλο δεν θα περισσέψει.

Ή τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πιο περίεργα που έχω βιώσει, ή έχω διαβάσει το ζώδιο μου ανάποδα. Δεν μελαγχολώ όμως άλλο. Θα αφήσω να γεμίσει το μυαλό μου Χριστουγεννιάτικες εικόνες, φωτεινές, όμορφες, έστω και εικονικές και θα ευχηθώ όσο να αδειάζει το πορτοφόλι μου, τόσο να γεμίζει η καρδιά μου. Αν είναι να παραδώσω τα όπλα, θα πρέπει πρώτα να νικηθώ κατά κράτος. Όποιος κατάλαβε....κατάλαβε...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved