21-12-2012 - Προβλέφθηκε το τέλος του κόσμου

Χιουμοριστικό κείμενο - Το ημερολόγιο των Μάγια τα είπε όλα….

21-12-2012 - Προβλέφθηκε το τέλος του κόσμου

by Stazomeli

Αγαπητό μου ημερολόγιο. Σου γράφω λίγες ημέρες πριν το τέλος του κόσμου (21/12/12 ντε!) για να κάνω ένα σύντομο απολογισμό των όσων έχουν συμβεί και όσων δεν θα συμβούν.

Τα χρόνια που περάσανε με έκαναν σοφότερη, βαρύτερη και πιο αισιόδοξη. Ήμουν πάντα ένας άνθρωπος με τετράγωνη λογική και στρογγυλή περιφέρεια. Όρθωνα το παράστημά μου μπροστά στον οδοστρωτήρα της ζωής και ευτυχώς αν και γινόμουν χαλκομανία, διατηρούσα την αίσθηση του χιούμορ μου.… αυτά μέχρι που συστήθηκα με το ΔΝΤ και την ΤΡΟΙΚΑ ένα πρωί.

Ούτε ο Κρόνος, ούτε ο Πλούτωνας, ούτε ο Ουρανός δεν μπορούσαν να με προετοιμάσουν για την ψυχρολουσία που θα βίωνα (και βιώνω). Μέχρι τότε, διάβαζα το ωροσκόπιο μου επιπόλαια. Αν κάπου έγραφε ‘’προσέχετε τους κρυφούς εχθρούς’’, ο νους μου πήγαινε πάντα στη Σούλα του 4ου που εποφθαλμιά την ευτυχία μου με τον Μπάμπη και τινάζει το χαλί της πάνω από την μπουγάδα μου η οχιά!

Αμ δε! Οι οχτροί είναι εντός των πυλών πλέον και ούτε τη Σούλα δεν φοβούνται, μηδέ τους Μάγια και τα ημερολόγιά τους.

Και ερωτώ: πως θα έρθει το τέλος αφού θα μας σώσει η ΤΡΟΙΚΑ??? Αν κάποιος ήταν σίγουρος ότι το τέλος του κόσμου έρχεται, θα μας δάνειζε λεφτά? Όχι βέβαια! Επομένως, συμπεραίνω με ασφάλεια, ότι την 23η Δεκεμβρίου, θα σηκωθώ από το κρεβάτι, άφραγκη, άνεργη, τσακωμένη με τον Μπάμπη, με βρωμερή ανάσα και βαρύ κεφάλι.

Βλέπετε η 23η πέφτει Κυριακή και όπως και να το κάνουμε, το Σάββατο, δεν θα το έχουμε ρίξει λίγο έξω με τον Μπαμπουλίνο μου? Λίγη πορτοκαλάδα με ανθρακικό, λίγα πατατάκια, κανένα από τα DVD των εφημερίδων (ίσως ανάψουμε και καλοριφέρ, αλλά δεν θέλω να το γρουσουζέψω!) πολλά θέλει ο άνθρωπος για να ξεφύγει?

Αφήστε που την Κυριακή εκείνη τα μαγαζιά είναι ανοιχτά για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια! Χάνεται αυτό? Εγώ του Μπάμπη του το έχω ξεκαθαρίσει! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ! Θέλω να λιώσω τις σόλες μου για να αγοράσω καινούργια παπούτσια. Θέλω να τονώσω το εμπόριο! Να κινήσω την Ελληνική οικονομία! Να κυκλοφορήσω το χρήμα ντε!

(25 ολόκληρα ευρώ θα διακινήσω, αμαρτία δεν είναι να πάνε χαμένα?)

Μπα! Οι Μάγια θα πρέπει να μπερδεύτηκαν. Όχι μόνο ο κόσμος δεν θα έχει τέλος, αλλά ούτε τα βάσανά μας. Επομένως, οπλιστείτε με κουράγιο και χιούμορ (γιατί μόνο ως ανέκδοτα μπορώ πλέον να αντιμετωπίζω τις απαιτήσεις της ΤΡΟΙΚΑΣ) και ασχοληθείτε όχι με την καταστροφή του κόσμου, αλλά με την καταστροφή του κόσμου ΣΑΣ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved