Αληθινή σκ….σκ…..σκ….σκορπιός….

Ο λόγος για την Anna Wintour, την θρυλική πλέον Editor in Chief της αμερικάνικης Vogue.
Αληθινή σκ….σκ…..σκ….σκορπιός….

by Stazomeli

Ο λόγος για την Anna Wintour, την θρυλική πλέον Editor in Chief της αμερικάνικης Vogue. Τη ξέρετε σας λέω. Λέγεται πως η ταινία ‘’Ο Διάβολος φορούσε Prada’’, έχει γραφτεί από πρώην γραμματέα της που επέζησε των καμωμάτων της.

Δύσκολος άνθρωπος, αγέλαστος και ψυχρός, χαρακτηρίζεται από τον περίγυρό της. Οι συνεργάτες της τη φοβούνται. Λίγα λέω. Δε τολμούν ούτε στο ασανσέρ να μπουν μαζί της. Η γυναίκα αυτή θεωρείται μια από τις ισχυρότερες της Αμερικής. Ανέλαβε την αμερικάνικη Vogue και της έφερε τα πάνω κάτω. Άλλαξε τον τρόπο που βλέπουν τη μόδα χιλιάδες άνθρωποι. Επηρεάζει την ίδια τη μόδα. Έχει απόλυτη δύναμη…ή μήπως ΕΙΝΑΙ η ίδια μια δύναμη?

Σκέτη Σκορπίνα η κυρία. Αφροδίτη στον Τοξότη, Άρη στην Παρθένο και Ερμή στην τελευταία μοίρα του Ζυγού. Σελήνη στον Κριό. Δε θα προχωρήσω σε ολόκληρη ανάλυση. Αλλά να…. Στο ωροσκόπιο της, κάπως μου ‘’χτύπησε’’ η αντίθεση Σελήνης Ποσειδώνα που έχει. Αυτή η γυναίκα, δεν ικανοποιείται με τίποτα. Βάζει απίστευτους στόχους και δεν ησυχάζει….Μην είναι και ο τυπικότατος Άρης στην Παρθένο που σφίγγει τα λουριά ακόμα παραπάνω?

Τι να πω? Μακριά κι αγαπημένες. Μακριά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved