Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 40' 39" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 15' 40" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 26° 50' 48" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 12° 39' 13" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΡΗΣ - 28° 51' 26" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 07° 41' 51" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 24° 36' 09" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 17° 50' 57" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 26' 06" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 44' 34" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 21° 07' 13" ΤΑΥΡΟΣ R

“Stressed” is “desserts” spelled backwards

 

Μου το επιβεβαίωσε και το queen.gr… Οι γυναίκες είμαστε θύματα του άγχους. Δουλειά, σπίτι, οικογένεια, κοινωνικές υποχρεώσεις και χρόνος μηδέν για εμάς.
“Stressed” is “desserts” spelled backwards

  

by Stazomeli

 

Μου το επιβεβαίωσε και το queen.gr… Οι γυναίκες είμαστε θύματα του άγχους. Δουλειά, σπίτι, οικογένεια, κοινωνικές υποχρεώσεις και χρόνος μηδέν για εμάς.

 

Δε μας έφτανε αυτό, τρώμε λένε και άτσαλα. Που χρόνος και διάθεση για γυμναστήρια και λοιπές φροντίδες?

 

Οι άντρες πάλι, μια δουλειά λέει έχουν και καρπώνονται και την  ικανοποίηση ότι είναι απαραίτητοι κάπου!

 

Λοιπόν. Αδικία τέλος. Κάθε εκπρόσωπος ζωδίου θα αναλάβει να βοηθήσει τις άλλες. Όλες για μια και μια για όλες…. Όχι, κάτσε. Αυτό το δεύτερο σκέλος είναι και η καρδιά του προβλήματος. Άκυρο. Πάμε πάλι. Όλες για όλες!

 

Από τις Κριαρίνες, θα μάθουμε πώς να παίρνουμε πιο γρήγορα αποφάσεις. Οι Ταυρίνες θα μας μάθουν θα έχουμε υπομονή, ενώ οι Διδυμίνες, πώς να ταξινομούμε γρήγορα πληροφορίες στον εγκέφαλό μας. Οι Καρκίνες θα αναλάβουν να μας μάθουν πώς να διατηρούμε σπιτίσια ατμόσφαιρα ακόμα κι όταν θέλουμε να σπάσουμε πιάτα. Οι Λιονταρίνες πώς να κρατάμε ψηλά το κεφάλι ακόμα και με 5 κιλά επιπλέον στην παραλία. Οι Παρθενούλες θα μας διδάξουν οργάνωση projects σε όλους τους τομείς και οι Ζυγίνες μυστικά ομορφιάς. Οι Σκορπίνες θα μοιραστούν τα μυστικά εξόντωσης…. προβλημάτων και οι Τοξοτίνες θα μας διδάξουν πώς να μην κολλάμε σε άτομα, καταστάσεις και προβλήματα! Από τις Αιγοκερίνες θα μάθουμε τι εστί πειθαρχία, ενώ οι Υδροχοϊνες θα μας απελευθερώσουν το μυαλό. Το να ονειρευόμαστε μια ζωή χωρίς άγχος…. θα το μάθουμε από τις γλυκές Ψαρίνες…

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved