Happy Spring Equinox

Σήμερα 21 του μηνός Μαρτίου, εορτάζουμε την Εαρινή Ισημερία. Δώδεκα ώρες φωτός και δώδεκα ώρες σκοταδιού.
Happy Spring Equinox

byStazomeli

Σήμερα 21 του μηνός Μαρτίου, εορτάζουμε την Εαρινή Ισημερία. Δώδεκα ώρες φωτός και δώδεκα ώρες σκοταδιού. Δεν είναι κι άσχημα, ε?

Χμμμμμμ. Τώρα που το σκέφτομαι, η μέρα είναι demi. Δηλαδή Demi Moore. Δηλαδή Σκορπίνα. Δηλαδή Σκορπίνα με ωροσκόπο Ιχθύ και ωραία μαλλιά. Ως βασικό αξεσουάρ, θα πάρουμε έναν Υδροχόο (λέγε με Ashton Kutcher). Πολύ ωραία! Μ’ αρέσει αυτή η μέρα! Θα τη γιορτάζω κάθε χρόνο. Με τον Ashton παρέα.

Δεν είναι όμορφη η εαρινή ισημερία? Δεν νιώθετε κάτι στο στομάχι σας, τώρα που σας το είπα? Ένα γαργαλητό? Ένα γουργουρητό? Πεταλούδες να πετάνε? Δε σας γεμίζει χαρά που η άνοιξη έχει μπει (από κάπου, αλλά δε θυμάμαι πια από πού), το καλοκαίρι έρχεται (δε ξέρω μόνο πότε) και η φύση φτάνει στο crescendo των χρωμάτων της?!!!! Μα, έλεος πια! Δε σας ενδιαφέρει που η άνοιξη μπαίνει για τα καλά? Αφήστε το ποντίκι του υπολογιστή και απολαύστε (με το ζόρι) την ομορφιά που σας περιγράφω. Δείτε το φώς που πλημμυρίζει τα πάντα γύρω μας με αισιοδοξία (ναι, είναι αλήθεια, έχω δυνατό Δία), αφεθείτε στην ομορφιά της ημέρας.

Σήμερα επίσης αλλάζουμε ζώδιο. Από τους Ιχθύς, μπαίνουμε στον Κριό. Και τι είσοδος, ε?

Demi. Κρέμα-σοκολάτα. Ζεστό-κρύο. Πάνω-κάτω. Φως-σκοτάδι. Demi….

anoixis
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved