Οι Κριοί

Ένα χαρακτηριστικό που θαυμάζω στους Κριούς είναι η δύναμη τους. Όταν πάρουν κάτι απόφαση, τρέχουν κυριολεκτικά να το

Οι Κριοί

Ένα χαρακτηριστικό που θαυμάζω στους Κριούς είναι η δύναμη τους. Όταν πάρουν κάτι απόφαση, τρέχουν κυριολεκτικά να το μετουσιώσουν σε πράξη. Το τι θα πάρουν παραμάσκαλα στο τρέξιμο, είναι ψιλά γράμματα. Άνθρωποι, αντικείμενα και καταστάσεις, γίνονται φτερό στο περασμά τους.

Όταν ο Κριός αποφασίσει κάτι, θα βαράει το τοίχο μέχρι ο τοίχος να διαλυθεί και να προχωρήσει για να το πάρει. Πιστέψτε με, πολλοί τοίχοι έχουν πληρώσει την παρορμητικότητα των Κριών και πολλοί από εμάς, έχουμε απολαύσει τα όμορφα κέρατά τους στον πισινό μας!

Είναι αξιαγάπητοι, ιδιαίτερα όταν κοιμούνται. Για ασφαλή ύπνο, κρατήστε και τα ποδαράκια σας σε απόσταση ασφαλείας από τα δικά τους. Ποτέ δε ξέρετε η κλωτσιά από πού θα έρθει.

Ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσετε έναν Κριό, είναι τα Xanax. Του τα ποτίζετε στο γάλα το πρωί ή τα θρύβετε και τα ρίχνετε σκόνη στο σάντουιτς.

Και να θυμάστε: οι Κριοί είναι δυναμικοί, παρορμητικοί, περήφανοι, ασταμάτητοι, αλλά και καθάριοι, ντόμπροι και γοητευτικοί. Για όποια χρήση κι αν τον θέλετε….πάρτε και το κράνος σας μαζί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved