Τελείωσε το Euro…Κρίμα γιατί είχα συμφέροντα πολλά!

Παραθέτω την φωτογραφία των συμφερόντων μου και αναπτύσσω το σκεπτικό μου με γλώσσα επιστημονική, αλλά ταυτόχρονα απλή και κατανοητή
Τελείωσε το Euro…Κρίμα γιατί είχα συμφέροντα πολλά!

by Stazomeli

Οι εν λόγω γκομ….εεεεεε….. οπαδοί της Εθνικής Ελλάδας στο Euro που έληξε, με συγκίνησαν και με ταρακούνησαν συθέμελα για πολλούς λόγους.

Πρωτεύοντος, οι αρχαιοελληνικές καταβολές της αμφίεσής τους, με γοήτευσαν. Γδυμένοι ως όφειλαν, για να αποτυπώσουν το κάλος των αθλητικών κορμιών των αρχαίων μας προγόνων και η πινελιά της περικεφαλαίας, με οδήγησαν στο να αναφωνήσω μόλις τους αντίκρισα ‘’Ω Παναϊα μου! Έχασα το φως μου! Τι είν’ τούτο μάνα μου????!!!!’’.

Καταλαβαίνετε ότι ρίγη συγκίνησης με θέρισαν από πάνω μέχρι κάτω και προχώρησα σε βαθύτερους στοχασμούς.

Ο οπαδός, ο κρατών την σημαία, πρέπει να είναι Κριός σκέφτομαι, ή Λέοντας. Ο δε έτερος που σφίγγει τη γροθιά, Σκορπιός ή Ταύρος. Τέτοιοι μύες, τέτοια κορμοστασιά, τέτοιος ανδρισμός, τέτοια σάλια, δεν μου έχουν ξανατρέξει ποτέ στη ζωή μου. Είναι σαν να βλέπω τον θεό Άρη σε μορφές ανθρώπων. Και …πιστέψτε με, αυτές δεν είναι οι μόνες σκέψεις που πέρασαν από το αθώο μυαλό μου. Πέρασα αρκετά λεπτά μετρώντας τους γραμμωμένους κοιλιακούς, τις τρίχες στην περικεφαλαία και τα χιλιόμετρα που με χώριζαν από τα αντικείμενα της…. Εθνικής μας Υπερηφάνειας.

Στην επόμενη διοργάνωση ακόμα και αν γίνει στη Σιβηρία ΘΑ ΠΑΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ

Τελικά κατέληξα σε ένα και μόνο συμπέρασμα: Είμαστε ωραίοι ως Έλληνες!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved