Το Μασάζ και ο μασέρ σου (τα τελευτάια 6 ζώδια)

Μπαίνεις σε έναν ζεστό και σχεδόν αισθησιακό χώρο. Είναι γεμάτος κεριά και αρώματα ανατολής. Η ήπια ατμόσφαιρα είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις και να κάνεις μασάζ. Και τότε μπαίνει στο χώρο ο μασέρ σου….. Ο οποίος είναι…:

Το Μασάζ και ο μασέρ σου (τα τελευτάια 6 ζώδια)

  • by Stazomeli

Μπαίνεις σε έναν ζεστό και σχεδόν αισθησιακό χώρο. Είναι γεμάτος κεριά και αρώματα ανατολής. Η ήπια ατμόσφαιρα είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις και να κάνεις μασάζ. Και τότε μπαίνει στο χώρο ο μασέρ σου….. Ο οποίος είναι…:

Ζυγός: ‘’Αχ, να σας πιέσω λιγουλάκι εδώ? Μια στιγμουλίτσα να βάλω τον αγκώνα μου εδώ πιο πάνω να σας ξεμπλοκάρω την ενέργεια! Το λαδάκι που σας βάζω είναι ροζ και είναι ειδική παραγγελία από το Θιβέτ. Φτιάχτηκε για να ανοίγει τους πόρους και να ελευθερώνει όλη την αρνητική ενέργεια. Το ροζ χρώμα το πρόσθεσα εγώ μόνος μου, βάζοντας παντζάρια στο λαδάκι και αφήνοντάς το για 3 μήνες να πάρει χρωματάκι. Δεν είναι μούρλια????’’

Σκορπιός: Είσαι ήδη ξαπλωμένος και χαλαρωμένος όταν ακούς μια φωνή να έρχεται πίσω από το παραβάν. ‘’Ψιτ! Είσαι μόνος σου?’’. Κοιτάζεις σα το βλαμμένο του χωριού γύρω γύρω και προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις τι σου συμβαίνει, όταν ξεπροβάλει ένας τυπάκος με καπαρντίνα και γυαλιά ηλίου. Κοιτάει με καχυποψία το χώρο και αποφασίζει να ξεπροβάλει τα χέρια του και να ξεκινήσει να σε τρίβει. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μασάζ δεν βγάζει λέξη και στο τέλος εξαφανίζεται πριν προλάβεις να του πεις ευχαριστώ….Στο επόμενο μασάζ, εμφανίζεται ντυμένος εμίρης, με κελεμπία από πάνω ως κάτω και σου συστήνεται ως Αμπντούν. Ήμαρτον….

Τοξότης: Μια πληθωρική φιγούρα, μπαίνει στον χώρο με κελαριστά γελάκια, μιλώντας τραγουδιστά σχεδόν και απορείς ποιος άνοιξε την παιδική χαρά πρωί-πρωί και την έβαλε μέσα. Αρχίζει να σου εξηγεί για τις εμπειρίες από δεκάδες ανθρώπους, μέρη και φιλοσοφίες που γιατρεύουν τον ανθρώπινο σώμα, το οποίο σημειωτέον είναι ένας χάρτης με μεσημβρινούς και καθέτους και σημεία στα οποία εάν τοποθετήσουμε συγκεκριμένους κρυστάλλους, αλλάζουν τα ενεργειακά ρεύματα και γίνονται φραπές. Ναι αμε! Το είχε δοκιμάσει στη Λούλη με λαμπρά αποτελέσματα. Από τότε βελάζει τα βράδια και σιχαίνεται τα βλήτα…

.

Αιγόκερως: Η σοβαρή προσέγγιση του μασάζ…. Τι να σε έτριβε η Φραου-Λίτσα, τι να σας τρίβει ο Αιγόκερως, μια και το αυτό. Με κινήσεις ευθυγραμμισμένες, απότομες, κοφτές πάνω στα σημεία –λες και ήθελε να χαράξει γεωμετρικό σχήμα στην πλάτη σου- σε φέρνει στα ίσα σου. Μια μικρή ανησυχία για το αν θα σου μείνει πλευρό, την έχεις, αλλά τολμάς να την πεις? Εκεί που μαζεύεις τα κουράγια σου για να πεις μια λέξη, σου εξηγεί με απότομο τρόπο που δε χωράει αμφιβολία, ότι είναι για το καλό σου. Ξέρει εκείνος…. Εσύ γιατί αντιστέκεσαι???

Υδροχόος: ‘’Καταρχάς, ελευθερώστε το μυαλό σας. Ξεκινήστε σπάζοντας τα δεσμά των σκέψεων, των θέλω, των ιδεών που έχετε για το τι είναι μασάζ και πως πρέπει να γίνεται. Αισθανθείτε κάθε πόρο του σώματός σας να ανοίγει και να εισρέει η θετική ενέργεια. Βγάλτε την αρνητική και φτύστε την στον πτυελοδοχείο που βρίσκεται στα αριστερά σας.’’ Μην απορείτε με την ιδιαίτερη προσέγγιση του μασέρ σας. Σε πολλά επίπεδα που αρμόζουν στο αντικείμενό του, ξέρει τι κάνει….

Ιχθύς: Αιθέρια θα κινηθεί στον χώρο, απαλά θα σας μιλήσει, σχεδόν ανεπαίσθητα θα σας τρίψει και ….καλά σας όνειρα! Σιγά μη δε σας βάλει για ύπνο. Θα ξυπνήστε ανανεωμένοι με μια αίσθηση περίεργη. Το κεφάλι σας, θα είναι κάπως. Κοιτάτε τα χέρια σας και τα βλέπετε 5πλα σας τη Θεά Κάλι. Συνέρχεστε αμέσως και σηκώνεστε με διάθεση παράξενα αισιόδοξη… Προσπαθείτε να θυμηθείτε από πού μπήκατε στον χώρο, αλλά δε θυμάστε. Κοιτάζετε τον μασέρ που σας χαμογελάει σχεδόν πονηρά και προσπαθείτε να καταλάβετε πόσην ώρα κοιμόσασταν. Ήταν 5 ή 50 λεπτα?...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved