Αεί ζω. Μία ελληνική λέξη… στον πλανήτη Αρη!

Δεν είμαι εδώ, δεν είμαι εκεί….Είμαι από τον Άρη επιστροφή!

Αεί ζω. Μία ελληνική λέξη… στον πλανήτη Αρη!

by Stazomeli

Οπως διαβάζουμε στο «Αγιορίτικο Βήμα μία ολόκληρη ελληνική λέξη είναι γραμμένη στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη! . Η φωτογραφία που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, είναι τραβηγμένη από τον διαστημικό σταθμό Viking 1.

arhs

Δεν τρελάθηκα ακόμα, αντιθέτως. Άλλοι έχουν (ξε)τρελαθεί που διαβάζουν στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη την λέξη ‘’Αεί ζω’’, δηλαδή ‘’ζω για πάντα’’. Εγώ ως γνήσιο τέκνο της νέο-ελληνικής πραγματικότητας, το μεταφράζω ως ‘’ζω, κι ας μου έχουν κάνει τα πάντα’’ ή ακόμα και ως ‘’ζω και με τα πάντα και με τα κοάλα’. Επίσης να ξέρετε ότι ζω και με λίγα, αρκεί αυτά να φτάνουν για φως, νερό τηλέφωνο, βενζίνη (καήκαμε) πετρέλαιο και φαγητό. Και όχι δεν ζω με τη σύνταξη της κυρά Μελπωμένης, διότι δεν έχω γίνει ακόμα σπουργίτι…

Τελικά είμαστε λαός που δεν γνωρίζει όρια. Δεν μας έφτανε η γη, μετοικήσαμε ή έστω περάσαμε κι από αλλού και σκορπίσαμε τη χάρη μας. Και η χάρη μας είναι διεθνής, παγκόσμια, διαπλανητική, υπεργαλαξιακή, τι λέω τώρα… Τον αμάζευτο έχουμε. Όποια πέτρα και να σηκώσεις, Έλληνα θα βρεις από κάτω. Τώρα μας βρίσκεις και στον Άρη.

Κάτι τέτοια διαβάζω και είτε είναι αλήθεια, είτε είναι κατασκεύασμα, εγώ κορδώνομαι. Μια η μυθική Αργώ που ταξίδευε τους Αργοναύτες σε θάλασσες (και χώρες?), μια τούτο το δημοσίευμα, καταλαβαίνω ότι κάνω αίσθηση ως λαός.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved