Οι εκλογές τελείωσαν…

Εμπρός! Ξαμολήστε τους!

Οι εκλογές τελείωσαν…

by Stazomeli

Σας είχαμε πει ότι αυτές οι εκλογές είναι ιδιαίτερης σημασίας (όπως καταλαβαίνετε, σε όλες τις προηγούμενες δεν μας πολύ-ενδιέφερε το αποτέλεσμα) και γι΄αυτό σας είχαμε ζητήσει κάτι: να κλειδώσετε τους υπερήλικες ή τουλάχιστον να τους κρύψετε την ταυτότητα, μπας και γλυτώσουμε από… τα πολυφορεμένα…

6_

Νομίζω ότι μετά από την χθεσινή Κυριακή, ήρθε η ώρα να τους αμολήσετε (χωρίς την καλούμπα) να ευχαριστηθούν κι αυτοί την άνοιξη.

jumping-seniors1

Αφήστε τους να χορέψουν, να τραγουδήσουν (πάνω στα τραπέζια), να κάνουν τραμπάλα, να παίξουν με το χούλα χούπ, να κάνουν κούνια -θυμήστε μου πάλι για ποιους μιλάω?-. Έχουν την θέληση και την ενέργεια ! … να τα κάνουν άνω κάτω. Εκείνοι γίνονται πάλι παιδιά και δίνουν το παράδειγμα: Η χαρά της ζωής δεν γνωρίζει όρια και δεν θα τη μάθει ποτέ εκείνος που δεν δοκιμάζει .

Στο βίντεο που ακολουθεί θα απολαύσετε αμέτρητες τούμπες, γλιστρήματα σε ρυθμό μουσικής. Εύχομαι κανένας τους να μην χτύπησε τίποτα παραπάνω από τον ‘’εγωισμό’’ του κι όλοι να γέλασαν στο τέλος με την αναποδιά που τους βρήκε!

Δειτε το video

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved