Δεν μπορούν να υιοθετήσουν γιατι είναι χορτοφαγοι!

Διάβασα στο www24wro.blogspot.com ότι ένα ζευγάρι Κρητικών δεν μπορεί να υιοθετήσει παιδί επειδή δεν τρώει κρέας και ψάρι…Εύγε! Τα συγχαρητήρια μου στην Πολιτεία που αρνήθηκε να δώσει

Δεν μπορούν να υιοθετήσουν γιατι είναι χορτοφαγοι!

by Stazomeli

Εύγε! Τα συγχαρητήρια μου στην Πολιτεία που αρνήθηκε να δώσει μια από τις πολλές μικρές ψυχές που θάβονται στα αζήτητα των ιδρυμάτων σε αυτούς τους απεχθής διατροφικούς τρομοκράτες!

Γιατί καλά να έτρωγαν από τα fast food κάθε μέρα και να ποτίζαν και να ταϊζαν το μικρό κάθε μέρα με μερικά έτοιμα σνακ και μερικά αναψυκτικά, να θέλουν οι αθεόφοβοι να το ταΐζουν χορτάρι?! Βλήτο θα γίνει το παιδάκι? Δείτε εμάς που φάγαμε από όλα, τι καλοί που βγήκαμε! Τι κορμί! Τι μυαλό! Τι βλακεία!

Βλακεία είπα?! Ναι, μιας και το ανέφερα… Με ποια λογική στη σημερινή Μπαμπουϊνική Δημοκρατία της Ελλάδας, αφαιρούμε δικαίωμα υιοθεσίας με κριτήρια πέρα από αυτά που ορίζει η κοινή λογική και ο νόμος? Έχουμε εμπειρικές αποδείξεις αρκετές ώστε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά των χορτοφάγων είναι λιγότερο ή περισσότερο έξυπνα από τα υπόλοιπα? Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυθαίρετες ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και ουχί αποδείξεις για να αποκόψουμε κομμάτι του πληθυσμού από τα νόμιμα και ηθικά δικαιώματά του?

Από ότι φαίνεται μπορούμε! Αποφασίζουμε αυθαίρετα, χωρίς να ζητούμε αποδείξεις, χωρίς να δικαιώνουμε κανέναν, πέρα από το κοινό αίσθημα ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ το οποίο από ότι φαίνεται το κατέχουμε όλοι λίγο ή πολύ σ αυτή τη χώρα.

…..βρε λες να μου βάζουν τίποτα μέσα στο χαμπουργκερ???....

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved