Σήμερα είναι Πέμπτη… Μια καλή μέρα για sex…

Enjoy yourself

Σήμερα είναι Πέμπτη… Μια καλή μέρα για sex…

Το «London School of Economics & Political Science» το έψαξε και το είπε: η Πέμπτη είναι η μια εξαιρετική ημέρα για να κάνουμε sex. Να σας ακούσει κανένας Σκορπιός, να σας πάρει με τις πέτρες θα έλεγα εγώ, αλλά ας όψεται που μιλάει η επιστήμη τώρα και κάνω την πάπια.

Την Πέμπτη λέει, οι ορμόνες των δυο φύλων παθαίνουν υπερδιέργεση και παράγονται ενεργές σεξουαλικές ορμόνες σε πολλαπλάσιες ποσότητες από το κανονικό. Έτσι λοιπόν, την ημέρα αυτή, άντρες και γυναίκες επιθυμούν διακαώς το ζευγάρωμα (κι εγω σταθερά τις serano), κι έτσι η Πέμπτη, ανακηρύσσεται η καλύτερη ημέρα του sex!

Αυτά λένε οι επιστήμονες. Εμείς οι αστροκεραυνοβολημένοι, λέμε απλά ότι η Πέμπτη είναι η ημέρα του Δία. Με δικά μου λόγια λοιπόν σας λέω ότι ένας Δίας δεν μπορεί να φέρει τίποτα λιγότερο από την υπερβολή την ίδια. Υπερβολικές ορμόνες, υπερβολικό σεξ, υπερβολικό πάθος κτλ.

Υπερβολή και τύχη σε μια ημέρα είναι δελεαστικά στοιχεία τα οποία τεκμηριώνω με τη γνώση πολλών αστρολόγων. Εάν λοιπόν έπρεπε να βάλω στοίχημα, χωρίς να ξοδέψω λεφτά για μια έρευνα και χωρίς να θέσω πολύπλοκα ερωτήματα, παραμέτρους κτλ, πάλι την Πέμπτη θα σας σύστηνα κι εγώ σα μέρα για να αφεθείτε χωρίς τύψεις σε κάθε είδους καλής παρασπονδίας σε γερές ποσότητες: απολαύστε το φαγητό, το παραχάϊδεμα (π.χ. μασάζ), το αισθησιακό σεξ, τη διασκέδαση, μα και την απόλυτη τεμπελιά!

Η κάθε μέρα έχει κυβερνήτη κι από κάποιον πλανήτη. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή του και αποφύγετε να κάνετε όσα δεν του αρμόζουν…

Seize the day! Carpe Diem!

carpediem-astrology.gr
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved