Εκλογές 2012 και Υπερσελήνη

Δε ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!

Εκλογές 2012 και Υπερσελήνη

by Stazomeli

...et voila!

Πρώτον και κύριο: Η Υπερσελήνη δεν είναι ήρωας από κόμιξ.

Δεύτερον: Υπάρχει ως φαινόμενο αστρονομικό και μπορεί να συμβεί πολλές φορές μέσα σε ένα έτος.

Τρίτον: Υπερσελήνη και εκλογές μπορούν να συνδυαστούν με εχμ…όχι και τόσο καλά αποτελέσματα για τις δεύτερες.

Έχετε παρατηρήσει ότι μερικές φορές το φεγγάρι σας μοιάζει να είναι υπερβολικά μεγάλο? Σχεδόν τρομακτικά μεγάλο? Σας έχει περάσει από το μυαλό να κόψετε τις πολλές βιταμίνες, ενώ ταυτόχρονα ορκίζεστε στον Τουτάτη ότι δεν έχετε πιεί παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο (σας)? .

Έ, αυτό είναι η Υπερσελήνη. Κάποιες φορές η Σελήνη πλησιάζει τη Γη μας λίιιιιγο πιο κοντά, μιας και η τροχιά της πρώτης δεν είναι σταθερή και υπόκειται στους νόμους της βαρύτητας και της έλξης που ασκεί ο πλανήτης μας στο φεγγαράκι. Έτσι το φεγγαράκι θα το δείτε 14% μεγαλύτερο από ότι συνήθως (το μέτρησα πόντο-πόντο λέμε). Η καλύτερη ώρα για να το απολαύσετε είναι όταν ξεπροβάλει, για να το μετρήσετε σε σχέση με τα κτήρια, τα δέντρα κτλ.

Είναι περιττό να σας μιλήσω για τη φήμη της ίδιας της Πανσελήνου: λύκοι ουρλιάζουν, η μαντάμ του 5ου σεληνιάζεται και βάζει σκούπα στις 3 το πρωί, η παλίρροια είναι σύνηθες φαινόμενο και γω έχω νεύρα και ξεσπάω σε 3 πάστες serano και ένα mille feuille.

Σαν να μην μας έφταναν τα δεινά μας, η πανσέληνος είναι στον Σκορπιό (μπρρρρρ) και μάλιστα σε βράδυ εκλογών. Πραγματικά δεν ξέρω τι από τα δυο να διαλέξω. Και τα δυο μου προκαλούν τρόμο. Αυτό το φεγγάρι φοβάμαι ότι θα έχει δόντια. Φοβάμαι και για τα κόμματα, mais oui. Υπάρχει υποψία να μπουν στη Βουλή πολλά και να βγουν νύχτα χωρίς φεγγάρι.

Τελικά μένει να δούμε εάν το φεγγαράκι το (υπερ)λαμπρό θα μας φωτίσει ή όχι….

_ISO-8859-7_B_1fDl8fPl620ft5yDq4ekgwerx7_Dv620cgKOzp6vHv9A_2020_ISO-8859-7_B_5fHnKS5qcGc_
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved