Μίξερ και Ταύροι…

…Μπα, δεν νομίζω!

Μίξερ και Ταύροι…

Αν αναρωτιέστε τι δώρο να κάνετε σε έναν Ταύρο, μην ανησυχείτε. Θα σας καθοδηγήσω όπως πρέπει.

Έχουμε και λέμε: σε γυναίκα Ταύρο δεν θα έπαιρνα ποτέ ένα βιβλίο με τίτλο "Η ευεργετική δράση των κρυστάλλων στον άνοιγμα των 2458 τσάκρα". Αντιθέτως, θα της χάριζα ένα κολιέ με τους ίδιους τους κρυστάλλους και δη, τα διαμάντια! (κι αυτά ορυκτό δεν είναι;). Μια λαμπερή Ταυρίνα θα εκτιμούσε ένα ωραίο μπιζού (καλόγουστο παρακαλώ και όχι τίποτα φανταχτερό που θα την έκανε να μοιάζει δευτεροκλασάτη!). Με την ίδια λογική, θα επένδυα άφοβα και σε ένα ωραίο κομμάτι για την γκαρνταρόμπα της. Στην γνήσια Ταυρίνα, θα χάριζα ένα κλασσικό κομμάτι, χωρίς πολλές υπερβολές με μια δόση glamour.

Necklace1

Ο άντρας Ταύρος λατρεύει με τη σειρά του το καλό ντύσιμο και ίσως να έχει και μια επιπλέον κλίση στα καλά αξεσουάρ, όπως η φίνα γραβάτα, ένα δακτυλίδι, ωραία παπούτσια, λεπτομέρειες που φτιάχνουν την εικόνα ενός άντρα. Επιπλέον, ακολουθώντας το παράδειγμα που έθεσε ο David Beckham, δε θα δίσταζα να του χαρίσω ένα sexy boxer, για… πολύ καυτές εμφανίσεις!

david-beckham1408s

Βέβαια δεν σας κρύβω ότι και τα δυο φύλα θα εκτιμήσουν ένα καλό τραπέζωμα! Το περιποιημένο φαγητό, ένα καλό κρασί, το γλυκό που ευφραίνει τον ουρανίσκο, εκτιμώνται πολύ από τους γκουρμέδες Ταύρους.

Τα αρώματα είναι ακόμα μια ιδέα. Αρωματικά κεριά, αρώματα για το σώμα, φροντίδα για το σώμα (ένα σπα δηλαδή), θα άρεσαν στους φιλήδονους Ταύρους.

SPA 1

Επίσης μην ξεχνάτε ότι έχετε να κάνετε με πρακτικά άτομα. Ένας Ταύρος μπορεί κάλλιστα να μαστορεύει, επομένως εφοδιάστε τον με τα κατάλληλα εργαλεία. Μια Ταυρίνα ίσως και να αγαπά την κηπουρική, τα άνθη, τα όμορφα χρώματά τους και τα υπέροχα αρώματα. Χαρίστε της κάτι ανάλογο...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved