The Lady is … GAGA

Μα τι λέει?

The Lady is … GAGA

by Stazomeli

Στις 27 Απριλίου ξεκινάει η διεθνής περιοδεία της Lady Gaga στην Σεούλ. Παίρνει σβάρνα την Ασία, την Αυστραλία, την Νέα Ζηλανδία, έρχεται Ευρώπη (φυσικά ΌΧΙ στην Ελλάδα), την οργώνει κι αυτήν και καταλήγει στην Αμερική.

Καλά να περάσει και είμαι σίγουρη ότι θα περάσουν καλύτερα όσοι βρεθούν στην αρένα μαζί της, να χορεύουν και να τραγουδούν σαν να μην υπάρχει αύριο. Η ίδια σε ένα tweet της είπε ‘’Η ‘Born This Way Ball’ περιοδεία είναι μια Electro-Metal Pop-Όπερα, η αφήγηση της Αρχής, της γέννησης του Βασιλείου της Φήμης. Πως γεννιόμαστε και πως θα πεθάνουμε πανηγυρίζοντας’’.

Το πώς κόλλησε τη ζωή και τον θάνατο με τη μουσική μην απορείτε. Το κορίτσι μας είναι μια δυναμική Κριαρίνα με Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού (μα είδατε πως εξηγούνται όλα επιστημονικά?) και Ερμή στους Ιχθύς. Μπορεί η Αφροδίτη της στον Κριό να της χαρίζει νάζι και μπρίο με το παραπάνω, αλλά οι δυο πλανήτες σε ζώδια του νερού (και δη η Σελήνη), της προσδίδουν αυτόν τον αέρα μυστηρίου και βάθους που δεν τον περιμένεις εύκολα. Ας μην ξεχνάμε σε όλα αυτά και τον πολύ δυνατό της Άρη στον Αιγόκερω που την…. απογειώνει με δύναμη και επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Τι να τα κάνει όμως όλα αυτά όταν…. Ο Ερμής είναι ανάδρομος? Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Η Lady αποφάσισε να στραφεί σε αστρολόγους, μιας κι από ότι φαίνεται, κάτι σκαμπάζει από αστρολογία… Μυρίστηκε τον ανάδρομο Ερμή εκεί στα μέσα Ιουλίου και είπε … ‘’Ώπα!’’. .. Η περιοδεία της θα βρίσκεται κάπου στα μισά και ο Ερμής θα τραβάει με όπισθεν? Ωχ, αμάν! Τόσος κόπος, τόσες κατασκευές (σκηνικών), τόσος κόσμος που θα περιοδεύει μαζί της, θα ανακατευτεί και θα γίνει άνω – κάτω?

Σαν το άκουσε τούτο η Lady, πονηρεύτηκε και μυρίστηκε προβλήματα. ‘’Λες να χάσω καμιά.. περούκα? Λες να ξεμείνει σε ..άλλη πτήση η μακιγιέρ μου? Λες να μη.. δουλεύουν τα μικρόφωνα? Λες να έχει διακοπή η.. ΔΕΗ και να μείνει το στάδιο μόνο με ..αναπτήρες και κεράκια?’’ Φώναξε λοιπόν την ομάδα της για να το συζητήσουν, μα όσο κι αν αντάλλαξαν ιδέες, όσο κι αν το διαπραγματεύτηκαν με τον Ερμή, εκείνος γνώμη δεν άλλαξε, κι έτσι όσα κι αν του έταξε η Lady, εκείνος θα γυρίσει ανάδρομος στις 14 Ιουλίου….

Βοήθειά μας…

Lady-Gaga-astrology.gr
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved