Γυναίκα Ταύρος

Η προστατευόμενη της Αφροδίτης

Γυναίκα Ταύρος

by Stazomeli

Συγκροτημένη, προσγειωμένη, με εξαιρετική αίσθηση ομορφιάς και γούστου, η γυναίκα Ταύρος είναι όνειρο πολλών ανδρών. Πρακτική, σίγουρη για τον εαυτό της, ξέρει πώς να γοητεύει ακόμα και τα πιο δύσκολα αντρικά κοινά.

Σταθερή στα αισθήματά της, επίμονη και ανθεκτική ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, η γυναίκα αυτή δεν είναι ο τύπος που θα νιαουρίσει άσκοπα, μήτε θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη …..χωρίς λόγο! Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι άντρες έλκονται από αυτές τις γυναίκες, τότε αυτός είναι η τέλεια αναλογία αισθησιασμού και πρακτικότητας που αποπνέει. Δεν είναι και λίγο να ξέρεις πως η γυναίκα που έχεις δίπλα σου είναι ένα θηλυκό που συνδυάζει το μυαλό με έναν καλαίσθητο εξωτερικό περίβλημα.

megan20fox1

Όπως και η Σκορπίνα, έτσι και η κυρία Ταύρος έχει πολύ καλή αντίληψη των οικονομικών πόρων και γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται το χρήμα με σύνεση και καθαρό μυαλό. Σπάταλη δεν είναι, μα ξέρει πως και που να ξοδέψει για να ομορφύνει τη ζωή της. Λάτρης των καλών τεχνών (με κλίση στη μουσική), μπορεί να τη δείτε να αγοράζει έναν πίνακα ζωγραφικής ή έναν συλλεκτικό δίσκο και να χαίρεται σα μικρό κορίτσι!

Αν μη τι άλλο, μίζερη δεν είναι και αγαπά τα ωραία πράγματα. Σπάνια θα δείτε κακοντυμένη Ταυρίνα, αφού o κυβερνήτης του ζωδίου της η Αφροδίτη, της χαρίζει αβίαστα ανεπτυγμένη αίσθηση του γούστου. Δεν είναι κοκέτα με την ελαφρά έννοια του όρου, μα αντιθέτως είναι πολύ αισθησιακή και σέξυ χωρίς να προσπαθήσει πολύ.

TAVRINA

Διαθέτει και καλή αίσθηση του χιούμορ, μα δεν τέρπεται από εγκεφαλικά παιχνίδια. Η Ταυρίνα θέλει ξεκάθαρα λόγια και καθαρές καταστάσεις. Μην αρχίσετε παιχνιδίσματα άσκοπα μαζί της, διότι πάρα πολύ απλά θα χάσετε τον ενδιαφέρον της. Αντίθετα, θα σας συμβούλευα να βρείτε απτούς τρόπους να της αποδείξετε τα αισθήματά σας, μιας και εκείνη, εάν οι όροι ήταν αντίστροφοι, δεν θα έμενε ποτέ μόνο στα λόγια, αλλά θα εκδήλωνε εμπράκτως τις προθέσεις της.

Μην ξεχνάτε: η Ταυρίνα πατάει πολύ γερά στη γη για να την απογειώσετε με….. ζεστό αέρα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved