Κριοί και Σπορ

….Ωραίος συνδυασμός!

Κριοί και Σπορ

by Stazomeli

Τώρα μάλιστα! Ήρθε και έδεσε! Οι Κριοί δεν χρειάζονται ιδιαίτερο κανάκεμα όσον αφορά τα σπορ. Ο Άρης, ο κυβερνήτης τους, τους έχει προικίσει με τόση ενέργεια, δύναμη, ρώμη και διάθεση, που είναι αυτονόητα καλοί στα σπορ!

Προσοχή όμως! Οι Κριοί αγαπούν την ταχύτητα, τον ιδρώτα, μα όχι την καταπόνηση.

Είναι δρομείς μικρών αποστάσεων και μεγάλων ταχυτήτων. Θα τρέξουν και θα κερδίσουν τον αγώνα των 100 μέτρων, μα ο Μαραθώνιος π.χ. δεν είναι του γούστου τους. Ο Κριός βγάζει αξιοθαύμαστα φορτία ενέργειας, μα δεν έχει την υπομονή να τρέχει…..σαν τη μύγα για 42.195 μέτρα! Διαθέτει μεν την αντοχή, μα ουχί την υπομονή: η τελευταία εξαντλείται πιο γρήγορα κι από το μισθό μας στις αρχές του μήνα!

Με την ίδια λογική και οδηγούς αγώνων, αυτοκινήτων και μοτοσικλετών θα μπορούσα άνετα να τους φανταστώ. Ο Κριός δεν έχει πρόβλημα τα ασχοληθεί με ένα τέτοιο ατομικό σπορ, αντιθέτως, δεν έχει κανένα πρόβλημα! Δεν νιώθει μοναξιά και την καταβρίσκει με τον εαυτό του!

Αυτονόητα τα Κριάρια μπορούν να ασχοληθούν με επιτυχία με τις πολεμικές τέχνες. Καράτε, βαράτε και αφήστε με, ταιριάζουν γάντι στα ανυπόμονα και ευέξαπτα Κριάρια! Αυτού του είδους η άσκηση, αποτελεί ένα θαυμάσιο κανάλι εξωτερίκευσης της ενέργειας τους (τόσο της σωματικής, όσο και της διανοητικής).

Ακόμα- ακόμα και τα ομαδικά αθλήματα που χρειάζονται μια γερή ηγεσία, μπορεί να τέρψουν τους Κριούς που αν μη τι άλλο, έχουν τις απαιτούμενες ικανότητες για να αποτελέσουν την κεφαλή μιας ομάδας. Μπορούν να εμπνεύσουν, να παροτρύνουν, να φορτίσουν θετικά μια ομάδα και να την οδηγήσουν σε νίκες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved