To μασάζ και ο μασέρ σου (τα πρώτα 6 ζώδια)

Μπαίνεις σε έναν ζεστό και σχεδόν αισθησιακό χώρο. Είναι γεμάτος κεριά και αρώματα ανατολής. Η ήπια ατμόσφαιρα είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσεις και να κάνεις μασάζ.

by Stazomeli

Μπαίνεις σε έναν ζεστό και σχεδόν αισθησιακό χώρο. Είναι γεμάτος κεριά και αρώματα ανατολής. Η ήπια ατμόσφαιρα είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσεις και να κάνεις μασάζ. Και τότε μπαίνει στο χώρο ο μασέρ σου….. Ο οποίος είναι…:

Κριός: Ήρθαμε και δέσαμε. Τα 50 λεπτά που διαρκεί το μασάζ, θα παρακαλάς να συμπιεστούν σε 10. Θα σε αρχίσει στις γρήγορες και θα συνεχίζει με στόμφο να πιέζει ότι σημείο στο κορμάκι σου πονάει, για να ξεμπλοκάρει την ενέργεια καλά και ντε. Θα ουρλιάζεις μετανοιωμένος για ότι έχεις κάνει στην μικρή σου αδελφή από την ηλικία των 5, χωρίς αποτέλεσμα. Έχει πειστεί ότι οι κραυγές σου είναι και αυτές αποτέλεσμα ενεργειακού μπλοκαρίσματος και μόνο ένα κεφαλοκλείδωμα θα σε ανακουφίσει…

Ταύρος: Θα αρχίσει το τρίψιμο αργά και με κινήσεις που θα θυμίζουν slow motion. Κάποια στιγμή θα νομίζεις ότι ο χρόνος έχει παγώσει, είσαι μέσα στο Matrix και ορκίζεσαι ότι κινείσαι στο χώρο με όλα τα υπόλοιπα παγωμένα δίπλα σου. Εκεί που λες ότι πάει και τελείωσε η συνεδρία, νιώθεις πάλι τα στιβαρά τα χέρια να σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Στο τέλος, σου δίνει και μια γερή για να συνέλθεις.

Δίδυμος: …..Εκεί που έχεις χαλαρώσει και αισθάνεσαι λεπτά και γοργά χέρια να σου παίρνουν όλη την ένταση… ξεκινούν οι ερωτήσεις! ‘’Αισθάνεστε καλά? Να σας βάλω μια πετσετούλα ακόμα κάτω από το κεφάλι? Θέλετε να χαμηλώσω τη μουσική πιο πολύ? Πείτε μου σε ποιο σημείο αισθάνεστε πόνο όταν πιέζω εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ ή εδώ; Θέλετε να σας τρίψω και το κεφάλι? Σε ποιο σημείο ακριβώς είπαμε? Ο Τάκης στην υποδοχή σας κέρασε τσάι αγγουριού? Διακοπές, θα πάτε φέτος?’’ ….

Καρκίνος: ‘’σας παρακαλώ, πιέστε μου την πλάτη λίγο πιο δυνατά’’. ‘’Μα φοβάμαι μη σας πονέσω’’. ‘’Δε θα με πονέσετε, ξέρω. Είναι πολύ μαλακά και απαλά τα χεράκια σας.’’ . ‘’Αχ! Είστε σίγουρος? Προχθές άνοιγα φύλλο για σπανακόπιτα και το άνοιξα τόσο λεπτό που στο τέλος κόντεψα να το εξαϋλώσω!’’. ‘’Σας μοιάζει η πλάτη μου με φύλλο σπανακόπιτας? Τρίφτε με γερά να το ευχαριστηθώ!’’.

Λέων: Σε πιάνει, σε γυρνάει 2-3 τούμπες, σε αμολάει στο ντιβάνι, σε τρίβει με γερές κινήσεις και σου λέει με καμάρι: ‘’Είχα επισκεφτεί ένα μαγαζί με ινδικά έπιπλα πριν από 15 χρόνια. Συγκλονιστική εμπειρία. Εκεί γνώρισα έναν τύπο που είχε δει έναν ινδό γιόγκι, ο οποίος του έμαθε τα μυστικά για το καλό τραχανά. Αυτός ο τύπος με μύησε στον κόσμο του μασάζ. Τα ξέρω ΟΛΑ και τα ξέρω από ΠΡΩΤΟ χέρι. Μην απορείτε που σας δέχτηκα ως πελάτη. Είμαι ταπεινός και αγκαλιάζω κάθε ανθρώπινο πρόβλημα…. Θυμίστε μου άλλη μια, που πονάτε?’’

Παρθένος: ‘’Πριν ξεκινήσουμε το μασάζ, θα ήθελα να σας πάρω ένα πλήρες ιστορικό από την στιγμή της σύλληψής σας. Πείτε μου, τι παιδικές ασθένειες έχετε περάσει, πως την βγάλατε καθαρή και ποιος σας σύστησε σε εμένα. Και τώρα ξαπλώστε για να ελέγξω τις αρθρώσεις σας μια-μια. Γυρίστε ανάσκελα να δω αν γαργαλιέστε. Πριν ξεκινήσουμε, θα ήθελα να σας κάνω μια μικρή 50λεπτη εισαγωγή στο μασάζ που πράττω. Στη συνέχεια και αν έχετε επιβιώσει, θα σας μασαζέψω….’’.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved