Εάν το βλαστάρι σας είναι: (Μέρος Β΄)

Tοξοτης: Tούτο το συγκεκριμένο, στο Σύνταγμα θα το αφήσετε και στo Ιράκ ως πολεμικό ανταποκριτή θα το βρείτε!

Εάν το βλαστάρι σας είναι: (Μέρος Β΄)

by Stazomeli

Ζυγός: Γλυκό θα το έλεγα, εάν βέβαια το πάρει απόφαση. Είναι παιδί για συγκεκριμένες αποστολές και δε θέλει και πολλά – πολλά, γιατί αν πιεστεί, μάλλον θα κάνει αυτό που θέλει, κι όχι αυτό που πρέπει.

Σκορπιός: Τρυφερό με τρόπο μυστήριο, αλλά πειθαρχεί με θέληση και τσαμπουκά. Μάθετέ το από νωρίς τι να αγαπά και τι να προσέχει. Θα τα ακολουθεί για μια ζωή.

Τοξότης: Πάρτε τα σπίρτα από μπροστά του και μην ποντάρετε στην περίεργη φύση του μικρού. Τούτο το συγκεκριμένο, στο Σύνταγμα θα το αφήσετε και στo Ιράκ ως πολεμικό ανταποκριτή θα το βρείτε!

Αιγόκερως: Καλό θα ήταν να μην το πολυπιέζετε τούτο το πλασματάκι. Έχει ανάγκη από μια ξέγνοιαστη παιδική ηλικία, για να μπορέσει να θέσει όλα τα ‘’πρέπει’’ και τους κανόνες μόνο του, όταν μεγαλώσει….

Υδροχόος: Μη το χτενίζετε. Του χαλάτε την κουπ. Μη του λέτε τι να κάνει. Του αφαιρείτε την πρωτοβουλία. Αφήστε το ελεύθερο. Υπάρχει και διπλανή παιδική χαρά για να ανακατώσει.

Ιχθύς: Πρώτα από όλα, ξυπνήστε το. Αφού κατορθώσετε να το κρατήσετε ξύπνιο, μάθετέ του γράμματα! Πλάκα κάνω! Τι να κάνει? Αφού είναι προικισμένο με 6η αίσθηση και κεραίες απίστευτες, θα το φροντίσει η μοίρα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved