Αστροχώρα Νιουζ 24/2

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι
Παπασταύρου Λίντα
Αστροχώρα Νιουζ 24/2

σχολιάζει ο March Hare

-Α τον μπερμπάντη τον Γιώργο! Καλά τα ‘λεγε το circle flash του astrology... Πριν Στρος Καν λαλήσει τρις εγκατέλειψε την αγκαλιά της «Άνγκελα μου-Άνγκελα μου» κι έκλεισε το μάτι στην Φινλανδή Ζυγίνα. Εδώ που τα λέμε βέβαια, έχει και τα δίκια του αφού που να συγκριθεί η φράου με την κομψή Μαρί. Του ‘55 η μια, του ‘68 η άλλη, σαράντα δύο Σεπτεμβρίων πιπίνι. Άσε το άλλο... Αφροδίτη στην Παρθένο κόντρα με Αφροδίτη στο Σκορπιό; Για να του κάτσει η Άνγκελα του Γιώργου πρέπει πρώτα απαραιτήτως να πάει 2,6732101 χιλιόμετρα πιο κει το έλλειμμα και να πλύνει τα χέρια του με το αθάνατο νερό της Siemens (αλήθεια τι έγινε με εκείνον τον Χριστοφοράκο;)

Ενώ η κρυφό-Σκορπίνα πρωθυπουργός, αν τον αρπάξει θα τον βουτήξει στις τρεις χιλιάδες και βάλε παγωμένες λίμνες της Φινλανδίας και πάλι καυτός θα είναι... Ναι, ναι, θα αποπληρώσουμε και με τόκο, είπε ο πρωθυπουργός μας, με νόημα αναλογιζόμενος: Κι αν μου κάτσει; Κι ύστερα της τα ‘ριξε κανονικά: «Θέλουμε να γίνουμε η Φινλανδία του Νότου».

Πω πω... Πάει η Δανία, μας τελείωσε... Από χώρα Δίδυμο σε χώρα Τοξότη το πάει κι έχει βαλθεί σώνει και καλά να μας αλλάξει τα Φώτα, τον Ήλιο και τη Σελήνη δηλαδή. Γιατί Γιώργο; Υδροχόος δεν ήταν ο μπαμπάς σου; Και οι χώρες Υδροχόοι έχουν ψυχή!

Αυτό όμως που προσωπικά με προβληματίζει είναι οι επεκτατικές βλέψεις του Γιώργου προς βορρά.

Γιατί αν συνεχίσει να ανεβαίνει κι άλλο, δεν μπορεί, η επόμενη στάση είναι ο Βόρειος Πόλος. Και τι θα πει άραγε στον Εσκιμώο πρωθυπουργό; Θέλουμε να γίνουμε το ιγκλού του Νότου;

-Αν πάλι προσπαθεί να πιάσει πόρτα για το χρέος και να πλευρίσει τον Άη Βασίλη μπας και σωθούμε, τζάμπα κόπος. Τι κι αν του τάξει τριήμερο στη Μύκονο ή ραντεβού με τη Ζαχαριάδου; Εμείς εδώ στην Κατωχώρα συνεργαζόμαστε με όλα τα ξωτικά και ξέρουμε. Ότι κι αν του ζητήσει, στο τέλος του χρόνου ο σοφός γέροντας που έχει πάρει διδακτορικό στην διπλωματία, θα στείλει το δώρο του από το Ροβανιέμι: «Και για τον Γιωργάκη, ένα ελαφάκι...»

-Όμως, είπε κι άλλα ο πρωθυπουργός μας, ζηλεύοντας τη δόξα του Ναζίμ Χικμέτ: «Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται Μαρί εδώ πέρα, η άλλη μισή στην Πανεπιστημίου βρίσκεται. Κι εγώ θα κατέβαινα στο δρόμο...» Μαζί με τους απεργούς και το Μεσοδιάστημα Άρης/Zeus. Έτσι είναι... Ο ένας Δίδυμος κυβερνά κι ο άλλος με τα πυρπολικά στη Βουλή. Γιώργος εναντίον Γιώργου, όπως Κράμερ εναντίον Κράμερ. Εδώ σε θέλω Παπαδολιά με την Ψυχολογική σου!

Ευγενική βέβαια η Ζυγίνα, βλέποντας πως έχει να κάνει με καραμπινάτο Δίδυμο μπήκε κι αυτή στο κόλπο κι άρχισε τα δικολαβίστικα του τύπου «πάτε καλά, μπορεί όμως και όχι» ενώ σκεφτόταν από μέσα της «δεν μου φτάνουν οι Κρονο-Πλούτωνες πλάκωσε κι ο Giorgos».

-Και μετά σου λέει δεν δουλεύει η αστρολογία.

Ο αστρικός Άρης -πάλι του ‘φεξε του Ριζό- πάτησε πάνω στο γενέθλιο Ουρανό της Ελλαδίτσας κι έγινε του Καραϊσκάκη. Αθήνα-Κερατέα 4-3 με τρεις διμοιρίες οφσάιντ κι έναν αστυφύλακα φλαμπέ. Άρης-Ουρανός ισούται με φωτιά ή έκρηξη, χώρια τα αεροπορικά ντράβαλα. Για να δούμε τι θα γίνει με τα C 130 που πήγαν στη Λιβύη. Θα γυρίσουν πίσω ή οι πιλότοι θα βρεθούν στη Σίουα να ψάχνουν για το Μεγαλέξανδρο;

-Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι. Ο Μπιν Λάντεν οργάνωσε την εξέγερση στη Λιβύη. Αυτό διατείνεται ο Δίδυμος (...) Μοαμάρ Καντάφι που, δεν μπορεί, μια σφυριά στον 12ο οίκο θα την έχει φάει.

-Γνωστό site έγραψε πως η Ελεωνόρα Μελέτη τριγυρνά σε έναν αστροχαρτοτέτοιον ονόματι Στέλιο. Μα το καρότο! Έλεος...

Κατ’ αρχάς πανάσχετοι το Στέλιος είναι καλό όνομα για κομμωτής, όχι όμως για μελλοντολόγο. Δεύτερον, η Ελεωνόρα γνωρίζει πως οι αστροχαρτορίχτρες της Κατωχώρας.gr είναι οι μόνες διπλωματούχες της Dama Pica School και ποτέ δεν θα πήγαινε σε έναν αλμπάνη.

Και δικαίως πέρασε στην αντεπίθεση, βάζοντας μπροστά τους Σκορπιούς της. Στέλιο εσείς; Χωρισμό εγώ και μάλιστα ληξιπρόθεσμο. Τρίμηνης διάρκειας με τα σπρεντς της ομολογίας στα ύψη! Όχι που νόμιζαν πως τα ξέρουν όλα.

Κι αν είστε βέροι αρσενικοί και σας άνοιξε η όρεξη -κορίτσι λεύτερο που είναι τώρα- να ξέρετε ότι έχει Σελήνη στον Κριό και Αφροδίτη στο Σκορπιό, όπερ σημαίνει ότι είναι για πολύ δυνατούς ...λύτες.

-Αστροχαρτογραφία πρέπει να ξέρει κανείς για να οδηγήσει στον δρόμο των Τεμπών και βλέπω τον Urania lab να κάνει υπερωρίες με το μοιρογνωμόνιο για να βρει τις γραμμές του Δία και της Αφροδίτης. Τρύπα δεξιά, τρύπα αριστερά, μέγας κούνελος ο εργολάβος...

Υπάρχει βέβαια και η έσχατη λύση, ο καλός μας Karl. Τρύπα=Όλυμπος/Hades=Πλούτωνας/Βόλος=Λάρισα στη Β΄ Εθνική

Τσικνοπέμπτη σήμερα αλλά που λεφτά για τσίκνισμα. Γι’ αυτό ύστερα από εισήγηση μου το astrology.gr φρόντις,ε ώστε να μη λείψει τίποτα από το τραπέζι του χρήστη.

Με κάθε εγγραφή στο φόρουμ του φτωχού θα έχετε:

Ζιπαρισμένο αρχείο 1200Χ1200 pixel ανάλυση με σκαναρισμένα παϊδάκια, e-κοκορέτσι επαναφορτιζόμενο, μπριζόλα διαδικτυακή με μηδέν λιπαρά, essense τσίκνα 50ml και τις επικλήσεις του Πάρι Σιδηρόπουλου για να χωνέψετε χωρίς πρόβλημα. Κάθε μπουκιά και Ωμ, στραμμένοι προς το βορρά με το ένα πόδι σηκωμένο.

Μπόνους, η υπό έκδοση εικοσάτομη εγκυκλοπαίδεια της Κολιοπάνου «Στρινγκ αστρόλοτζι»

Και μια είδηση-βόμβα από την διεθνή show biz. Κυκλοφορεί ο Alice Cooper το 25ο άλμπουμ του. Μιλάμε για άτομο που είναι στην 6η δεκαετία της ζωής του και χτυπιέται σαν έφηβος, παρά τα χιλιάδες ένσημα στα βαρέα και ανθυγιεινά spirits. Γιατί καλέ μου Υδροχόε δίνεις το κακό παράδειγμα; Κάτι τέτοια περιμένουν η Νταλάρα κι ο Κουτρουμάνης για να πάνε τη σύνταξη στα ογδόντα.

Πλούσιοι και φτωχοί, εύχομαι να τσικνίσετε καλά και βέβαια μακριά από λαγούς και κουνέλια γιατί θα σας καταραστώ να δώσετε μεταπτυχιακό στις εξισώσεις της Uranian. Σήμερα ξεκοκαλίζουν μόνον αρνιά, γουρούνια, βόδια και μισθωτούς.

Αν είστε καλά παιδιά, υγεία να έχετε και η χοληστερίνη σας να γίνει πτωτική σαν την Αφροδίτη στην Παρθένο. Εγώ με e-καρότα θα την βγάλω και το πολύ-πολύ να πιω ένα τσαγάκι με αυτόν τον κοιμήση τον Ντόρμους...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved