Αστροχώρα Νιουζ 23/2

Που πας μαντάμ με τα 12ποντα Tsakiris Mallas να μιλήσεις για επεισόδια
Παπασταύρου Λίντα
Αστροχώρα Νιουζ 23/2

σχολιάζει ο... March Hare

Τι έρωτας ήταν αυτός; Άνγκελα μου και Άνγκελα μου λες και ήταν κολλητάρια από την Κατοχή. Εκείνος Δίδυμος με Ωροσκόπο Παρθένο ή Ταύρο (ανάλογα με την περίσταση) κι εκείνη Big Mama Καρκίνα με ωροσκόπο στον Τοξότη και Σελήνη στον Υδροχόο. Ταιριάζουν; Εγώ πάντως έβαλα τα ζώδια στο circle flash του astrology και ιδού τα αποτελέσματα:

«Εκείνη αντιμετωπίζει τον έρωτα σοβαρά και με αφοσίωση, εκείνος τον βλέπει σαν παιχνίδι... Έτσι ένας κυκεώνας παρεξηγήσεων θα τους γκρεμίσει κάθε γέφυρα επικοινωνίας και θα απογοητεύσει αμφότερους».

Πάει η σύγκλιση, πάει η επιμήκυνση, πάνε και τα χαμηλά επιτόκια!

Ο δικός μας βέβαια, πιο καπάτσος, πήγε να την πιάσει στο συναίσθημα «αχ Άνγκελα, θυμάσαι που είμαστε πέρυσι μαζί» αλλά η φράου που τον έβλεπε σαν πονηρό κλεφτοκοτά που ήρθε να της αρπάξει το βιός της, μόνο ράους που δεν του είπε...

Έπρεπε να είναι εκεί κανένας λεβέντης από την Κάντανο ή το Δίστομο για να της εξηγήσει πόσα ευρώ-απίδια χωράει ο σάκος...

-Εγώ πάντως ως γνήσιος αστρικοτροπικός του Ριζόπουλου, το έχω δίπορτο και ανεβοκατεβαίνω από την Χώρα των Θαυμάτων στην Χώρα των Προβλημάτων. Και μη με ρωτήσετε ποιά είναι η Ελλάδα... Βλέπω πάντως και ακούω πράγματα που με παραξενεύουν. Ένα ιδεολογικό κενό υπάρχει ή μάλλον ένας ιδεολογικός κούνελο-αχταρμάς. Αστρικοί και τροπικοί γινήκαμε όλοι ένα. Μόνον η Αλέκα Παπαρήγα έχει πιάσει σφικτά το Σκορπιό της -μαζί και τον Ιωσήφ- και δεν το κουνάει ρούπι. 1930-2011, λες και ήταν χθες...

Και δεν είναι μόνον οι Δίδυμοι που αλλάζουν βάρκες κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή σαν την διελαύνουσα Σελήνη της Σαλωνίκη.

Ο Λέων με Ωροσκόπο Τοξότη κ Καρατζαφέρης πρέπει οπωσδήποτε να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στην ενόργανη. Τέτοιες πολιτικές κωλοτούμπες και πιρουέτες δεν υπάρχουν πουθενά.

Η σχέση του δε, με το sex-symbol (call me Scorpio) Άδωνη Γεωργιάδη είναι τόσο καλές όπου ευχαρίστως πνίγει ο ένας τον άλλον σε μισή κουταλιά νερό.

Ο Άδωνης μετά την έλευση της «Μπουμπούκας» στην ζωή του έχει σαλτάρει, έχει κόψει στρόφαλα και μπέρδεψε τους 12 Θεούς με τους 12 Αποστόλους.

Την Ευγενία (Ψαρίνα και άκρως Ποσειδώνια) την έριξε με Αρχαία Ελληνικά -ίσως και με Transpersonal. Εγώ πάντως την Jessica Rabbit όταν της μίλησα Αρχαία Ελληνικά μου έριξε ένα βάζο στο κεφάλι και για αυτό και εγώ την έριξα με τρικλοποδιά. Έκτοτε ο έρωτας μας είναι θυελλώδης!

-Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει και συμφωνώ σε αυτό. Ένας Ζυγός κυβέρνησε αυτόν τον τόπο και με κάτι στρογγυλοποιήσεις, κάτι ΦΠΑ και κάτι παλαιά -καινούργια digital ημερολόγια μας βγήκε Σκορπιός. Το όνομα αυτού ....Μητσοτάκης. Ο Ανδρέας ήταν άλλη μάρκα, Υδροχόος βλέπετε με Ωροσκόπο στους Διδύμους, πέταγε ένα «είμαστε και έξω και μέσα στο ΝΑΤΟ», άλλο ένα «όχι-ναι στην ΕΟΚ» και τους είχε λαλήσει τους ξένους. Ιχθύς ο παππούς Καραμανλής με το «απέραντο φρενοκομείο η Ελλάς», Παρθένος ο ανιψιός που υλοποίησε στο ακέραιο το όραμα του μπάρμπα του. Καρκίνος ο τάπερμαν της Μαλβίνας που όταν ήταν μικρός έβαζε στρακαστρούκες κι όταν μεγάλωσε έστηνε φάμπρικες με την Goldman Sachs και τις ΜΚΟ.

ΟΝΕ, ευρώ και πράσινα καβούρια... Master Chef ο κοντός, και ευτυχώς που δεν ασχολήθηκε με κουνέλια γιατί με τόσους κοιλιόδουλους στο κόμμα τώρα θα ήμουνα στη λίστα της WWF!

Κι όλοι αυτοί οι μεταπολιτευτικοί μας φέσωσαν μέχρι τα μπούνια, για να έρθει ο νεόκοπος Δίδυμος να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Ωιμέ! Χάθηκε ένα ζωδιάκι της προκοπής να πρωθυπουργεύσει;

Και μη μου πείτε για Ταύρους, Αιγόκερους και Οφιούχους. Ένα είναι το ζώδιο: Κούνελος!

-Η αφίσα με το «Ελλάς-Πωλείται» είχε βγει πολλά χρόνια πριν, στη δεκαετία του ’70, όταν ο Πλούτωνας ήταν ακόμη στο Ζυγό κι εγώ έφτιαχνα τα ωροσκόπια με τα αυτιά μου. Που να ‘ξεραν οι δύσμοιροι προφήτες ότι όλα εκείνα τα ξεπουλήματα δεν ήταν παρά πταίσματα μπροστά σε όσα θα ακολουθούσαν. Επιχειρήσεις, εκτάσεις γης, συνειδήσεις, δεν άφησαν τίποτα. Ζώδια και πλανήτες ευτυχώς την γλίτωσαν αφού στην Ελλάδα είναι ακόμη αυθαίρετα... Αφού τα άρπαξαν λοιπόν από μας τους πολλούς για να είναι σε ασφαλή χέρια, τώρα θα τα ξεπουλήσουν για να μας φεσώσουν κι όταν και αν με το καλό ανανήψουμε θα μας τα ξαναπάρουν κοκ.

Κυβέρνηση Real-Estate είναι αυτή. Αλήθεια γιατί δεν στέλνουν ένα γράμμα στην Κάντζα, να αναθέσει τον Νίκο Σαμοΐλη να ρυθμίσει τα οικονομικά; Και αυτός πουλήστε θα πει. Δεν τον βάζουν υπουργό Οικονομίας;

-Πληροφορήθηκα ότι ο Λέων με Ωροσκόπο Λούκουλο -ο Πάγκαλος, ντε- χορτασμένος από αυτά που λέει πως φάγαμε μαζί (εγώ πάντως με χόρτα, πιπεριές και καρότα τη βγάζω) αποφάσισε πλέον να ρευτεί και να πάει σε άλλο δείπνο. Αποσύρεται λέει από την πολιτική και μας αφήνει διάδοχο την καλή του. Μη χάσουμε το σόι και τα γονίδια του παππού Παγκάλου... Όχι τίποτε άλλο έχουν και τρία παιδιά και με τα Παγκαλάκια στη βουλή μας βλέπω να κλείνουμε άλλα εκατό χρόνια Λουκούλιων δείπνων.

-Κλείνω με αθλητικό κουνελορεπορτάζ. Τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη είχαν συνέχεια. Ευτυχώς ο Αρμπέν, ένας Δραγωνικός τυφλοπόντικας στην Κατωχώρα των θαυμάτων μας έχει βάλει δορυφορικό πιάτο, μετενσάρκωση της ποτίστρας της φάτνης των αλόγων, και πιάνουμε κανένα κανάλι της προκοπής. Και εκεί που τα έχω πάρει κρανιώθεν με τις δηλώσεις του Αιγοκερέα Μαρινάκη, μιας και φύσει και θέσει Παναθηναϊκός (άλλωστε λαγούς τους φωνάζουν, κουνέλι εγώ, βγήκαμε κοντοξάδερφα), να ‘σου τσααακ η Τσιμτσιλή να λέει για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη.

Ξερόλες Δίδυμοι... Που πας μαντάμ με τα 12ποντα Tsakiris Mallas να μιλήσεις για επεισόδια και Τσουκαλάδες. Έχεις δει τον Τσουκαλά που έχει τη Σελήνη του στο Καραϊσκάκη και το κάρμα του στην Τούμπα να ασχολείται με τις συναυλίες της Patty ή την δίαιτα της Μενεγάκη; (Παρεμπιπτόντως έσκισε σε «κλικ» η «Δίαιτα του Σκορπιού». Έκανε πιο πολλά κι από τους Ταύρους-τόσο χοντροί είναι πια;)

Από την άλλη δεν λέτε Δόξα τω Θεώ που δεν έχει ασχοληθεί με τα ζητήματα βίας η Τατιάνα; Δέκα εκπομπές θα έκανε η πανέμορφη Κριαρίνα για να δείξει πως γεννιέται η βία κι αν χρειαζόταν θα έκανε και live-practice στον Ευαγγελάτο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved