Αστροχώρα Νιουζ 22/2

Ο δικός τους Άγιος, ο «Ιουλιανός ο Παραβάτης ο Παραγεγραμμένος» γιορτάζει κάθε μέρα
Παπασταύρου Λίντα
Αστροχώρα Νιουζ 22/2

σχολιάζει ο... March Hare

Κάθε χωριό έχει και τον τρελό του και η Αστροχώρα μας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Στην Κατωχώρα που ήμουν, η Κόκκινη Βασίλισσα είχε απαγορέψει την αστρολογία τηρώντας κατά γράμμα το συμβόλαιο με τις χαρτορίχτρες. Ευτυχώς, η καλή Αλίκη με έφερε σε αυτό το υπέροχο μέρος που μπορώ να σχολιάζω την επικαιρότητα, πάντα μέσα από τα πολύχρωμα λαγογυαλιά μου. Σαν να βλέπετε Λαζόπουλο αλλά με ζυγοστάθμιση μιας και το ωροσκόπιο του Λάκη γέρνει έχοντας οκτώ πλανήτες αριστερά και μόνο δύο δεξιά αλλά κι αυτούς ανάδρομους.

-Θα ξεκινήσω με το ξαδερφάκι μου τον κυβερνητικό Πεταλωτή. Ιχθύς και μάλιστα τούρμπο, με τον Ερμή και τον Άρη του να πλειοδοτούν στη λούφα και την παραλλαγή. Σουπιά, χαμαιλέων... Πω πω! μαζεύτηκε όλο το σινάφι. Ομολογώ πως η θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι άχαρη και μόνον ένας φαν-τα-στι-κός Ιχθύς μπορεί να μας φλομώσει στα παραμύθια και να βαπτίσει το κρέας ψάρι.

Έλα όμως που υπάρχουν και οι στραβές... Ο λαός λέει «ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε» και στην προκειμένη περίπτωση η απόπειρα του κ Πεταλωτή να δώσει ρεαλιστικές εξηγήσεις για τις κινήσεις του ΓΑΠ ήταν σαν να βάλεις πρωτοδεσμίτη να ερμηνεύσει αρχαίο κείμενο και μάλιστα αδίδακτο....

Τα έχασε ο Πεταλωτής μας που τον ρώταγαν οι δημοσιογράφοι γιατί ο ένας εκ των δύο Διδύμων πρωθυπουργών είχε κρυφές συνομιλίες από Δεκέμβριο του 2009 για το ΔΝΤ και πέταξε την best ever outtake: Το έκανε από πατριωτισμό!

Καλέ μου Ψάρακλα και ο Αρτέμης Μάτσας έλεγε στις ταινίες που έκανε τον δοσίλογο πως οι Γερμανοί είναι φίλοι μας...

Κατά τα άλλα βέβαια, μέγας ο Αρτέμης διότι όχι μόνον προφήτευσε πως η Ελλάδα θα ήταν στην Γερμανοζώνη αλλά είδε σε όραμα και τα ραντεβουδάκια του Γεωργίου με την Άνγκελα.

-Τελικά αυτοί της Σοσιαλιστικής Διεθνούς μου θυμίζουν τον κομιτατζή Λάκη Κομνηνό-Στέπαν Ράικο που στο εθνοσωτήριο έπος «Οι γενναίοι του Βορρά» παρά τα εγκλήματά του σώθηκε τελικά από τη μεγαλοσύνη του Γιάννη Βόγλη-Νίκου Δεβετζή: «Φύγε... Χάσου!». Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια πρόκειται για τους «Γενναίους του Νοτιά» άλλα σε High Definition. Ο ακούνητος Ταύρος Μουμπάρακ σπρώξε-σπρώξε, τελικά έφυγε, ο Παρθένος Μπεν Αλί πήρε και τους χουρμάδες από την Τυνησία (για να του στρώσουν τα εντερικά) ενώ ο Δίδυμος -πιο πατεντιάρης- Καντάφι σήκωσε μέχρι και τα βομβαρδιστικά για να ξεκάνει τους διαδηλωτές. Και όποιος πει πως σε όλα αυτά έπαιξε ρόλο η CIA να του κολλήσει το DVD και να μην μπορεί να δει τα εκπολιτιστικά βίντεο της Τζούλιας.

-Επίσης κάτι τρομερά σημαντικό. Ο υπουργός μας ο κ Παπακωνσταντίνου (Σκορπιός και σοσιαλιστής από τα γεννοφάσκια του -μην το συζητάς) ετοιμάζει ιστοσελίδα κοινωνικό - οικονομικής δικτύωσης με προφίλ σούπερ, αφού ανάλογα με το πόσα χρωστάς θα παρέχει και κάτι παραπάνω το Κράτος. Ευφυής κίνηση και πονηρή αντάξια της συνόδου του Ποσειδώνα (και του Άρη) με τον Ήλιο του. Πρώτα αποκαλύπτεις τη θέση σου για να φας το τυράκι κι ύστερα σε περιλαβαίνουν οι δου-νου-του-δες/βιζιτούδες για να σε ξεζουμίσουν. Παράλληλα ως πονηρός Σκορπιός, διεκδικεί επάξια και την ανάδειξη του σε Άγιο. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Εκκλησία λαμβάνοντας υπόψη της και τον τεράστιο Ποσειδώνα που κουβαλάει ο υπουργός μας σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον ορίσει ως Άγιο και Προστάτη των φορολογουμένων Μαρτύρων, που ρίχτηκαν στο λάκκο των ελλειμμάτων.

Πως λέμε «Εύξεινος πόντος» αντί για «Μαύρη θάλασσα»...

Εννοείται βέβαια πως για τους πολιτικούς μια τέτοια ιστοσελίδα είναι εντελώς αχρείαστη. Δεν έχουν ΤΕΒΕ, δεν κόβουν αποδείξεις, άρα δεν φοροδιαφεύγουν. Κι αν τυχόν γίνει κανένα μπέρδεμα, τραβάμε και μια Διοποσειδώνια παραγραφή και μην τον είδατε τον Παναή...

Ο δικός τους Άγιος, ο «Ιουλιανός ο Παραβάτης ο Παραγεγραμμένος» γιορτάζει κάθε μέρα, χώρια η εμποροπανήγυρις με ηλεκτρονικά και υποβρύχια, ανήμερα της Αναλήψεως -τιμής ένεκεν.

-Τελικά, παμπόνηρος κι ο άλλος Δίδυμος, ο Σαμαράς. Με τόσα σκάνδαλα, παραμύθια και ακολασίες κρατάει γερά τη δεύτερη θέση. Σιγά μην γίνει πρωθυπουργός να την πατήσει όπως το άλλο ξαδελφάκι μου, ο Κώστας, που η αλήθεια είναι πως δικαίωσε στο ακέραιο τη ράτσα μας. Λαγός, με ...πετραχήλια, όπως αντιθέτως λέμε γάτα με πέταλα. Άντε να γίνουν εκλογές για να ξανασωθούμε (εδώ έρχεται η μούντζα, διότι είναι γνωστό σε όλους πως αυτοί που μας κυβερνούν είναι αντάξιοι μας).

Α, δεν ξέρω τι ψυχαγωγικά reality or Talent Show βλέπετε αλλά βλέπω τον διαγωνισμό επιστημονικής φαντασίας του ΣΚΑΙ με τίτλο «1821».

Φοβερό σενάριο: Ουρανός σε κόλουρο κώνο με Ποσειδώνα και τη Σελήνη ανάδρομη στη μεσοτοιχία… Γιατί ιστορικός να τα έγραψε αυτά δεν παίζει, εκτός και αν δεν ήταν παρών στην εξέταση από δευτεροβάθμια επιτροπή του Ψ.Ν.Α.

Κατ’ αρχάς, οι Τούρκοι ήταν καλοί άνθρωποι, όπως και οι Γερμανοί του Μάτσα. Συνυπήρχαμε αρμονικά μόνο που δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε κεφάλι. Και τη δουλειά τελικά την έκανε αυτός ο παλιό-Κριός, ο Κολοκοτρώνης που «είχε φίλους», ήταν δηλαδή gay σαν τον Έλτον Τζον και υιοθέτησε την επανάσταση για να γίνει επιτέλους μάνα. Ααχ! Καλά μου τα ‘λεγε ο Καπελάς ότι οι Κριοί «το πάνε το γράμμα»...

Μαθαίνω μάλιστα ότι ο Θοδωρής είχε βύσμα τον επιλοχία και κάθε Σ/Κ ήταν στο Pierro's με την Μπουμπουλίνα (με τόσα λεφτά και να κάνει τα καπετανλίκια άρα μάλλον dyke του κερατά θα ήταν κατά το Τατσοπούλιο θεώρημα).

Επίσης μια ακόμη ιστορική ανακάλυψη, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός δεν υπήρξε, μιας και η επανάσταση έγινε επάνω στο Τριώδιο και ο λαθρομετανάστης νεωκόρος ντύθηκε παπάς.

Μια ερώτηση στον κύριο Τατσόπουλο: Όταν γράφετε αυτά τα «επιστημονικά» την παλεύετε με ηρεμιστικά ή πέφτετε στα πιο βαριά;

Και μια απορία: Έψαξα και βρήκα ότι είστε γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1959. Είστε άραγε Τοξότης και σας αρέσουν οι ethnic σαλάτες ή Αιγόκερως στα αζήτητα με απωθημένα αυθεντίας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved