Ο Αρης. Ο Superman και ο Spiderman

Ο Άρης στον Σκορπιό από την άλλη (λέγε με Spiderman), αγαπάει τη βία, τον Δρακουμέλ, την Ψιψινέλ,
Ο Αρης. Ο Superman και ο Spiderman

by Stazomeli

Ο Άρης του Κριού θα ντυθεί στα κόκκινα, του Σκορπιού στα μπορντό. ‘’Και τι με νοιάζει εμένα?’’ θα μου πεις. ‘’Σε μασκέ πάρτυ θα τους καλέσω? Ας ντυθεί ο ένας Superman και ο άλλος Spiderman. Σιγά μη σκάσω!’’.

Άτομα με Άρη στον Κριό (λέγε με Superman), δε τα βάζουμε ποτέ να μεταφέρουν πιάτα και οτιδήποτε άλλο εύθραυστο υλικό. Αφαιρούμε τα μαχαίρια, ξυράφια και λοιπά αιχμηρά αντικείμενα από το σπίτι και τα αντικαθιστούμε με μαχαιράκια βουτύρου. Από τα νεύρα τους, διαλύουν το σπίτι, το αυτοκίνητο, το κινητό και τη μασέλα του παππού και πάνε να βρουν τον Άρη στον Σκορπιό για να πουν τον πόνο τους σε έναν ομοϊδεάτη.

Ο Άρης στον Σκορπιό από την άλλη (λέγε με Spiderman), αγαπάει τη βία, τον Δρακουμέλ, την Ψιψινέλ, τα βαμπίρ και την εκδίκηση, η οποία τρώγεται και παγωμένη (πρόταση σερβιρίσματος). Νευριάζουν και τούτοι στο πιτς φυτίλι, αλλά ευτυχώς για εμάς, μόλις εκδηλωθούν, μας αφηνουν ησυχους. Θα σας συμβούλευα να τσεκάρετε την πλάτη σας τακτικά, γιατί ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τα βελάκια που πετάνε.

Καλοί Άρηδες για αυτούς που τους έχουν. Για εμάς που έχουμε πολλά στο όμορφο κεφάλι μας, καλό να μην μας βάζετε τις φωνές, να μην μας τρομοκρατείτε και να κρατάτε αποστάσεις από τα αυτοκίνητά μας, όταν οδηγείτε. Άντε! Γιατί εσείς μπορεί να έχετε όρεξη και δύναμη, αλλά εμένα μου τελείωσανε τα χάπια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved