Θέμα Σελήνης είναι όλα

Σε μέρες που η Σελήνη κάνει άσχημες όψεις, είναι κενή πορείας, βρίσκεται σε λάθος ζώδια, μένω σε σταθερά μονοπάτια και αποφεύγω να δοκιμάζω την τύχη μου.

Θέμα Σελήνης είναι όλα

Σε μέρες που η Σελήνη κάνει άσχημες όψεις, είναι κενή πορείας, βρίσκεται σε λάθος ζώδια, μένω σε σταθερά μονοπάτια και δε δοκιμάζω τη τύχη μου ή νέα μονοπάτια.

Ως εκ τούτου, όταν μου ζητήθηκε από πελάτη της εταιρείας να συζητήσουμε εκ νέου τη συνεργασία μας, αρνήθηκα. Σκέφτηκα όμως ότι η καλή αφεντικίνα μου, θα έπαιρνε ανάποδες στροφές και θα μου έδειχνε την πόρτα, της οποίας το χρώμα είναι αποκρουστικό.

Μάθε εδώ όλες τις πλανητικές εξελίξεις για σήμερα

Γνωρίζοντας εκ προοιμίου ότι κάθε προσπάθεια νέας διαπραγμάτευσης θα πήγαινε χαμένη, αποφάσισα να χειριστώ το θέμα διαφορετικά: φόρεσα ένα προκλητικό μίνι και άφησα τις πυκνές 125 τρίχες μου ελεύθερες να ανεμίζουν στο κλιματιστικό. Θα έκανα κάθε προσπάθεια ΝΕΑΣ διαπραγμάτευσης, αδύνατη.

Το σχέδιο μου πέτυχε! Ο δύσμοιρος συνεργάτης, μόλις με αντίκρισε με μίνι πουά κόκκινη φούστα, ντεκολτέ μπλουζάκι ζεμπρέ σε αποχρώσεις του λεμονί και έφυγε σούμπιτος για το νοσοκομείο. Οι γιατροί είδαν κι έπαθαν σας λέω να τον συνεφέρουν. Όταν έμαθα τη διάγνωση στενοχωρήθηκα πολύ για το παλληκάρι: του έσπασε η κοίλη από τον αιφνίδιο δυνατό και επίμονο γέλωτα…

Διάβασε επίσης: Πότε έχει Πανσέληνο ή Νέα Σελήνη το 2017;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved