Αφροδιτη. Η Jessica Rabbit και η Πριγκίπισσα Barbie

Οι άντρες μ αυτές τις Αφροδίτες, ξέρουν από καλό κρασί, γυναίκες και φαγητό.

By stazomeli

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι αισθησιακή και αγαπάει τα όμορφα, ακριβά καλά πράγματα. Αυτή καλά μου παιδιά είναι γνωστή και με την επωνυμία Jessica Rabbit. Αναμείξτε τον αισθησιασμό με την πολυτέλεια και έχετε επιτέλους μια λογική εξήγηση γιατί ο Τάκης που αγαπά την γαρδούμπα, την παραγγέλνει μόνο από την ‘’Boutique de Souvlaki’’ του Κολωνακίου…. Ξέρει ο Τάκης.

Στον Ζυγό πάλι, είναι γνωστή και ως Πριγκίπισσα Barbie. Της αρέσει τον ροζ bon bon, η ηρεμία και το στυλό έχει ροζ-λιλά φούντα από φτερά στην άκρη. Είναι κομματάκι ναζιάρα και κατά γενική ομολογία έχει γούστο (όχι το ακριβό-πολυτελές του φιλήδονου Ταύρου) και ομορφαίνει τη ζωή. Τρεμοπαίζει τα βλέφαρα με σκέρτσο και ξέρει πως θα κατακτήσει οτιδήποτε μπορεί να πιαστεί με κομψό, αναίμακτο τρόπο. (Σε αντίθετη περίπτωση, φωνάζουμε μια Αφροδίτη στο Σκορπιό, που δεν την νοιάζει τι όνομα θα βγάλει στην πιάτσα και καθαρίσαμε).

Οι άντρες μ αυτές τις Αφροδίτες, ξέρουν από καλό κρασί, γυναίκες και φαγητό. Οι γυναίκες πάλι, ξέρουν τα πάντα και –όπως είναι φυσικό άλλωστε- τα κάνουν όλα και συμφέρουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved