Ερμής. Ο Brainiac και ο Nerd

Ο λόγος για τον Brainiac Ερμή στους Διδύμους.
Ερμής. Ο Brainiac και ο Nerd

by stazomeli

Είναι πανέξυπνος, καταφερτζής, πολυμήχανος και το ξέρει. Ο λόγος για τον Brainiac Ερμή στους Διδύμους. Καταγράφει πληροφορίες, αποδομεί, συνθέτει, παίρνει αποφάσεις σε ταχύτητες ασύλληπτες. Του αρέσει να γνωρίζει τα πάντα (και τα κοάλα) και κλωθογυρίζει ασταμάτητα. Είναι ωραίο να είσαι πανέξυπνος, αλλά πρέπει να μιλάς ακόμα και στον ύπνο σου? Έχε χάρη που οι γκριμάτσες που κάνεις όταν περιγράφεις ιστορίες και χαρακτήρες, είναι ξεκαρδιστικές!

Όταν η πληροφορία συνάντησε τη λογική και την οργάνωση, έπαθε έμφραγμα στο κεφάλι ενός Ερμή στην Παρθένο. Τρέλανέ μας όλους και τα ρέστα δικά σου! Προσκυνώ το μεγαλείο της δομημένης σκέψης. Το IKEA του σύγχρονου στοχαστή! Σ’ αγαπώ γιατί το χιούμορ σου είναι μια ίντσα πιο εγκεφαλικό και καυστικό από εκείνο του Ερμή στους Διδύμους. Έχεις καταλάβει φαντάζομαι, ότι καμιά φορά μας κάνεις το κεφάλι καζάνι και παίζεις με τα τελευταία ψήγματα υπομονής που μας έχουν απομείνει, με τις υπεραναλύσεις σου. Αλλά χαλάλι! Τ΄ αξίζεις τα λεφτά σου!

Θέλω να σας δω να συζητάτε μεταξύ σας και να αναλύετε το ίδιο θέμα. Θέλω να δω ποιος θα κερδίσει περισσότερα επιχειρήματα Ποιος θα αλλάξει τη γνώμη ποιανού και με τι στοιχεία. Αν έπρεπε να βάλω ένα στοίχημα για το ποιος από τους δυο σας θα κέρδιζε μια ενδεχόμενη διαμάχη, θα στοιχημάτιζα υπέρ του…. Δικηγόρου του Διαβόλου….

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved