Valentine`s day. Πώς να κορτάρετε τα ζώδια (Mέρος Β!)

Σκορπιός: Μη φοβάστε το κεντρί: βασικός εξοπλισμός του μοντέλου είναι. Πλησιάστε άφοβα και κάντε κατά μέτωπον επίθεση.
Valentine`s day. Πώς να κορτάρετε τα ζώδια (Mέρος Β!)

by Stazomeli

Πώς να κορτάρετε τα ζώδια ( Mέρος Β! )

Ζυγός: Κάντε τα γλυκά τα μάτια και δε θα χάσετε. Δεν είναι και οι πιο δύσκολοι για να ‘’πέσουν’’. Είναι οι πιο δύσκολοι στο να τους κρατήσετε (αλήθεια, γιατί να το κάνετε?).

Βασιστείτε στην κοινή λογική και δείξτε τους με ήπιο και όμορφο τρόπο ότι τους θέλετε. Μετά… καλά να πάθετε!

Σκορπιός: Μη φοβάστε το κεντρί: βασικός εξοπλισμός του μοντέλου είναι. Πλησιάστε άφοβα και κάντε κατά μέτωπον επίθεση. Μιλήστε τους χυδαία και αραδιάστε ένα κάρο διεστραμμένα υπονοούμενα. Μετά θα μαζευτούμε όοοοοοοοοοοολοι… για να απολαύσουμε το.. show με ποπ κορν και πορτοκαλάδες….

Τοξότης: Πατήστε πόδι από την αρχή και ξεκαθαρίστε ότι δεν έχει να πάει πουθενά και δεν έχει να δει τίποτα. Ότι είδε- είδε, όπου πήγε-πήγε. Μη φοβάστε. Το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο σα να μην είχατε κάνει τίποτα από όλα αυτά.

Αιγόκερως: Προσεγγίστε τους με Τόλμη και Γοητεία, Ατίθασα Νιάτα και ότι άλλο αγαπάτε. Είναι ζώδιο που κορτάρετε με προσοχή, διότι ναι μεν, οι ίδιοι είναι sexy, αλλά όχι και ο απότομος τρόπος που παίρνουν κεφάλια.

Υδροχόος: Σπάστε τα όρια και αφεθείτε στην τρέλα του Σαββάτου εάν σκοπεύετε να τους τραβήξτε το ενδιαφέρον. Επίσης ετοιμαστείτε και για κοινόβιο. Πάρτε και καμιά ομπρέλα…

Ποτέ δε ξέρετε αν θα βρέξει και τι θα κατεβάσει.

Ιχθύς: Ντυθείτε Πρίγκιπας, καβαλήστε φοράδα, άτι, μουλάρι και εγκατασταθειτε έξω από τον μπαλκόνι τους, παίζοντας ασταμάτητα σε loop replay, το ‘’you re my heart, you re my soul’’ των Modern Talking (ποιών???) και έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι. Αβάδιστα….

lovegod

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved