Valentine`s day. Πώς να κορτάρετε τα ζώδια (Mέρος Α!)

Ταύρος: Ντύσου, στολίσου και πρότεινε να τους βγάλεις για φαγητό
Valentine`s day. Πώς να κορτάρετε τα ζώδια (Mέρος Α!)

by Stazomeli

Πώς να κορτάρετε τα ζώδια ( Mέρος Α! )

Κριός: Kουτουλήστε τους. Ναι, ναι. Ξέρω τι λέω. Εάν δε τους έρθεις κατακούτελα, δεν χαμπαριάζουν. Είναι τόσο παπατρέχες που ούτε το όνομά σου δε θα θυμούνται σωστά στο πρώτο ραντεβού. Παίζει και να μη σε αφήσουν να βγάλεις άχνα, γι’ αυτό κάτσε καλά κι αφέσου στην τύχη σου.

Ταύρος: Ντύσου, στολίσου και πρότεινε να τους βγάλεις για φαγητό. Αγαπούν την πολυτέλεια, γι’ αυτό ξηλώσου. Δεν είναι υλιστές: λάτρεις της ποιότητας είναι (χα!).

Δίδυμος: Πρέπει να σε πιάσει η γλώσσα του πρώτα, πριν σε πιάσουν τα χεράκια του. Θα τους τραβήξεις το ενδιαφέρον μόνο αν είσαι έξυπνο παιδί. Βέβαια, αν για οποιοδήποτε λόγο τους αρέσεις, θα βρουν εκείνοι τρόπο να σε φέρουν στα μέτρα τους.

Καρκίνος: Δε θέλει αγριάδες. Πλησίασε μόνο εάν ξέρεις ότι αν σε ερωτευτεί, μετά δε θα σε αφήσει. Είναι παιδί για σπίτι, ή για να σου κλείσει το σπίτι. Θεωρούνται τρυφεροί, αλλά την πόρτα ξέρουν να την κοπανάνε όπου χρειάζεται. Πάρτε και χαρτομάντιλα μαζί σας. Είναι κυκλοθυμικοί.

Λέων: Επειδή διαθέτει αρκετή γοητεία και για τους δυο σας, απλά ξεκίνησε με την παραδοχή αυτή κι ύστερα κορδώσου όσο πιο πολύ μπορείς για να σε προσέξει. Μετά, συνέχισε απλά να παραδέχεσαι την ανωτερότητα του σ’ αυτή τη σχέση.

Παρθένος: Μίλα του με έξυπνο τρόπο, κι αν είσαι ευφυης, προσπάθησε να του πάρεις τον αέρα πριν πάρει εκείνος τον δικό σου. Μετά θα είναι αργά: θα οργανώσει/τακτοποιήσει/τοποθετήσει στο μυαλό του, όπως εκείνος/η αγαπάει. Α! Και ναι! Είσαι ελέφαντας!

imagesCAEREJTW

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved